Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem PROSIM NASVET – kaj menite o modusu, cliu, corsi

PROSIM NASVET – kaj menite o modusu, cliu, corsi

Prvič v življenju kupujem nov avto. Gre za drugi avto, v katerem se bom vozila 15km v službo, otroke v vrtec in šolo, včasih pa tudi vsi štirje na kakšen daljši nedeljski izlet. Osnovi pogoj je, da ima avto klimo in da je kolikor toliko varen. Zato sem se navdušila nad renaulti, ki imajo veliko zvezdic zaradi večjega števila vreč. Nekateri renaulte hvalijo, nekateri zelo grajajo, tako da sem že čisto zmedena. Za enak denar dobimo dizla clia II, modusa alize 1.2 16 V, corso s ful opreme, ker pride konec leta nova in polota staro obliko. Modus mi je všeč, ker je višji, clio je dizel in se poceni pelješ, nekateri ople blazno hvalijo, polo pa tudi ni slab, je pa stara oblika. Kaj mislite, imate kakršnekoli izkušnje, kako je s servisi?

1. clio nima več zvezdic (samo) zaradi več blazin
2. dizla za 15 km/dan skoraj ne rabiš (sam sem sicer njihov pristaš, a je treba razmišljati z glavo)
3. jaz bi vsaj pogledal grande punta, je čisto drugačen od starega punta, ima tudi pet zvezdic
4. hm, odloči se sama, vsi sodobni avtomobili (in omenjeni to so) imajo veliko plusov in ne tako malo minusov, enako velja za oboževalce in nasprotnike (vem, vem, zoprno navodilo, a tako pač je, ljudje smo različni: če ti je nekaj všeč in imaš dovolj denarja – zakaj pa ne)

New Report

Close