Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PROSIM, NA POMOČ!

PROSIM, NA POMOČ!

Ker je naš fantek alergik na pšenico, ječmen, sezam in ajdo, prav tako tudi na jajca, bi mu rada spekla domač kruhek iz pire ali koruze ali pa iz ovesa.
Bi bila katera tako prijazna, da bi mi dala recept za koruzni, pirin ali ovseni kruh? (vsebovati ne sme jajc).
Iz srca hvala že vnaprej in lep pozdrav vsem!

Tukajle je prvi naslov, ki sem ga našla

Sicer pa uporabi iskalnik, ker vem, da se je o tem kar precej pisalo. Napiši ključno besedo in nastavi čas za precej nazaj ali pa kar katerikoli datum.

lp

Za pirin kruh ti lahko potrdim – samo iz pire, kvasa, soli in vode rata. Vendar grozno zbit in grozno drobljiv. Ampak meni je vseeno dober. Delala sem ga v kruhomatu, seveda ga lahko zamesis tudi na roke. Recept je cisto enak kot za navaden bel kruh (enako razmerje voda – moka). Pri koruznem se pa vse neha ;-)). Ta mi je se z precejsnjim dodatkom bele moke komaj stal skupaj.
Upam da bodo se druge dodale kako izkusno.

Na link ki ga je dala Kresnica pa le poglej – tam je link do clanka Karmen M. z recepti za alergike. Gotovo ti bo v pomoc.

Pa srecno!

Veš kaj razmišljam – če bi pirini moki dodala še ovsene otrobe za malo rahlosti? Kaj pa vem – ugibam.

Punci, hvala! Glavni sta! Pa, pa…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close