Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Prosim, kje naj dobim film Beneška kurtizana, hvala vsem!

Prosim, kje naj dobim film Beneška kurtizana, hvala vsem!

Sem že vse videoteke preklicala…no skoraj vse…joj, rabim nujno za darilo!

Hvala.

V videoteki na Jesenicah – zraven Mobitela jo imajo ziher. Vsaj imeli so jo, ker sem si jo pri njih sposodila. Ampak zdaj me moji prepričujejo, da je bilo to še v času VHS kaset 🙁 Probaj, mogoče pa le uspe.

Mah bi tut vhs mela, hvala vseeno se nihče ne javi.

čaki, kdo/kaj se ne javi?
Ali si klicala v videoteko Pikapolonica?
Mislim, da delajo, edino, če nimajo dopusta. Tega pa ne vem. Probaj še malo, če pa ne bo uspelo, grem pa lahko jutri zvečer pogledat.

Jaz ga imam na CDju, ampak še na bivšem domu. Do njega lahko pridem konec tedna, če ti pride kaj prav.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

se dobi na torrentih, samo dvomim, da so slovenski podnapisi kje

Jaz pa ga imam posnetega še na VHS. Nimam pojma kako bi to kopirala. 🙁

Punce moje, joj, zlate ste, rabim do četrtka popoldan na dvdju ali malce prej da dam vhs presnet na dvd. Mi lahko katera pomaga, sem iz lj?

Hvala milijonkrat!!

Kaksen pa je angleski naslov, da si zdownloadam z mule?
Ima kdo se kaksne predloge za naslove filmov, ki se jih splaca pogledati, v mislih imam filme, kot so Juno, The Notebook…tudi komedije pridejo prav, same grozljivke in ZF ne.

New Report

Close