Prosim – iščem čist navadno črno jakno
Iščem črno žensko jakno, številke 36 ali 38.
Brez kakih posebnih dodatkov (no, tudi če je malo kičasta), ampak želim pa čist navaden in krajši (ne predolg) teliran kroj.
Pa izgled usnja (torej iz umetnega usnja ali kake tkanine ki mu je podobna) …. izgled ne mikrofibre, bombaža, raznih flisov ….
Ali ste kje videli kaj v tem stilu? Sem bila v veliko trgovinah, pa nikjer nisem zasledila kaj podobnega, prečesala sem že Bolho,….
Hvala.
no, takole, le da naj bi bila črna………….lahko bi bila tudi usnjena – samo pol so že kar predrage zame….:-(
http://www.bolha.com/zenske-jakne-usnjene/usnjena-jakna-zenska-oglas3648384
Poglej pod Zaro TRF, Jackets ali ženske modele …..
Je to to kar iščeš? Sicer mi ne deluje glih čisto običajna, ti hočeš iz umetnih materialov, črno, navadnega ovratnika (v imitaciji usnja so izjemno redke), telirano, pa take žepe, pa …ne vem če boš vse v pikico natančno našla, kar si si zamislla.
No, ampak dobro poznam ta občutek, ko si sama naprdnem nekaj met, potem pa tok časa okrog šarim, dokler ne najdem TOČN tist kar sm si zamislla, kaj čmo, take smo…:-)))))))))))))
Hvala, ni kr u redu zgleda …. bom šla pogledat v Zaro, a najbrž je nimajo, ane?
Hecn se mi zdi ker v bistvu hočem črno jakno “brez vsega” – skratka normalno kratko, normalen ovratnik, normalni rokavi, le da je telirana …… brez ovinkov, dodatkov “čez tkanino” – da štrlijo žepi, zadrge, dodatki, napihnjeni rokavi, …. pa niti usnjene nisem videla (no po specializiranih trgovinah z usnjem nisem hodila).
Živ, prosim za kako fotko (če bo jakna pripravljena 🙂
pomlad21@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.