Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Prosim , če kdo ve naslov !!!

Prosim , če kdo ve naslov !!!

Danes zjutraj sem jo po dolgem času spet slišal na RA Slo 1, star komad nekje iz 70 ih ali 80 ih , poje pevka v Italijanščini , ritem je pa slow rock . Ne vem niti Italijanskega besedila , vem samo , da takoj na začetku zapoje ; ” O, o,o šemo…..”

Ni veliko , morda pa komu vendarle zadosti…. Prosim vsaj za naslov komada !!!

Lp

Posavec

Ja, vem, ups, sem vedela :(( Je mogoče Fiordaliso? Tisti šemo pa pomeni norček. Bom še malo možgane poslala v leto 1984…

No 4 leta in pol je kar sem ustvaril tole temo, pa mi še do danes ni uspelo najti odgovora. Torej se mogoče komu kaj sanja vsaj ime in /ali priimek italijanske pevke iz 70 – ih, ki poje to čudovito počasno pesem. Vem, da je zelo zelo malo podatkov a je tega tudi že precej dolgo kar sem jo nazadnje slišal. Mi je pa strašno všeč.

Morda v malo pomoč Podobna , predvsem ritmično je pesmi Parnega valjka – Kao ti, tudi solo se mi zdi, da je v tisti Italijanski pesmi saxofon.

Please help me, ker me ta negotovost že najeda. Pisal sem že na RA Slovenija pa mi gospoda z radia niti ni hotela odgovoriti …. riti …. riti.

Bogdan

Nada poje Ti stringero, ki zelo spominja na Kao ti, nikjer pa ni omenjeno “scemo”. Lahko bi napisal, če si za pesem izvedel preko radia ali preko tv. Veliko bi pomagal opis izgleda pevke.

Je blizu tistemu kar iščem, ni pa to prava pesem. Video posnetka nisem videl še nikoli , kot sem že opisal v prvem postu parkrat sem jo slikšal na Radiu Slovenija ( prvi program). Sem jim poslal dva emaila s prošnjo , če mi zaupajo vsaj ime in priimek izvajalke , pa mi nočejo ali ne znajo odgovoriti.

Hvala vseeno za trud.

lp

Bogdan

New Report

Close