Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PROSIM

PROSIM

Lepo prosim, dragi moji in moje,

ne ji več odgovarjat. To je neverending story. Naš posti se razvlečejo v nerazumljive kače. Za božjo voljo. PLIIIIIZZZZZ.

Pepi,
te čisto razumem, ampak vsak trud je zaman, če še nisi opazil.

Štumpantl,
dej se ugrizni v jezik že enkrat.

Pa ne odgovarjat na ta post. Samo brzdajte se vseh komentarjev.
To bo še najboljše.

LP,Kaja

bb bzzz
cebelica

Ali veliko misliš name ?

Opala, moje učke.

Zajček, neki si mi še dolžna.

Ja kapiram. Evo ljubica, preko dneva to storim.
Cmok, Jana

Jaz tudi tebi dolzan zahvalo.. Pa to, da ne morem verjet…, al sem tolk zadet al jaz narobe razmet? … daj priznaj, da si izbirala taksne lastnosti, da bi mi bile vsec…, pa sem te opozoril isci najbolj crne lastnost…Kaj res ni nikjer nič o seksualnih blodnjah, pa razvratu, promiskuiteti , pa hvalnica norosti, pa o tolcenju v nulo, pa v tej smeri… Da se nisi zmotla? Tezko je bi realen pri sebi, ampak 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skoraj zanesljivo drzi, sam bom pa moral se to nekak preverit, ker res ne morem verjeti . Pa bi se pisal, ampak zdaj moram pazit, zdaj. ko vem, da te bere cela Slovenija…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Pepi,

jest nimam nč pr tem.Samo planeti pa zvezde. Te tvoje seksualne blodnje pa so posledica tvojih življenjskih izkušenj, saj si ponovno rojen in nimaš bremz. A je tako ?

Lp,Kaja

Kaja , mam že cel jezik zgrinen ..ne pomaga
ljubčka

Kaja…vdam se! Naj te ne skrbi…v čem je problem, ti tud večno THE NEVER END OF STORY.. HUJŠAŠ! A sem ti kdaj rekla, da NEHI…

“IT IS NICE TO BE IMPORTANT KAJA, BUT IT IS IMPORTANT TO BE NICE!
Pa ni Angel Marelica, beri, kaj sploh piše…

Adijo Kajči! Vdam se!

Angel

Pol pa brcni v mizo. Al pa si nabavi boksarsko hruško pa butaj vanjo.

kaj pa naj napišem nanjo ??

Hmmmm, mislis, da so res planeti? Zdaj rojen sem res na novo, le kako si pa to zvedla? Marca naslednje leto bom star stiri leta… Ampak to z blodnjami, hm, to sem pa tu na forumu fasal, ko sem cital tisto o miksih in parjenju…, za bremze pa ne vem, kako je po vsem tem z njimi…
Pepi

Ker sem rojen detektiv, sem povezala štrike s posti z onega foruma.
Takih zgodb ne pozabim . In sem se še bolj zamislila za svoje zdravje.
Si imel blazno srečo. A pol bomo drugo leto 4 svečke pihali?

Bremze ti ne delajo, pa nič hudega , če ne , je tako še boljše, z gasom ..

LP,Kaja

Ja , sem tudi jaz že enkrat prej pebrala nekje drugje in si zapomnila. Ker sem bila ravno takrat tudi sama v podobno začetni fazi kot Pepi , samo , da je bil konec čisto drugačen . Tako imam za spomin samo dva cm dolgo štriho.
Pepi , lahko bi res praznovali , kaj praviš ?

si že manem roke ….hehehehehe …..
URNIK kafane !!!
svaki dan – osim praznika ….heheheheheh

Ja, Kaja to je cist drugacen rojstni dan, bolj vreden praznovanja kot ta prav… Je pa hudic ta net, ko se clovek nekje nekaj zablebeta, al mu pa kasna zleza prodela, pa prevec blekne, potem se pa sploh ne spomni , kje in kaj in kdaj…. No, saj si jast tako tud o drugih vcasih kaj zapomnim, sebe pa res ne kontroliram…
Pepi

Kje in kdaj se dobiva da se spoznava .
Upam da se bova imela srčno rada .

Da ti uspe fukfehtati v 17 let stari temi, moraš biti pa nekaj zelo, zelo posebnega….

Jože, svaka ti čast! Izkoplješ še tako staro pisanje, prošnjo oživiš, saj upanje umre zadnje.
Le s takim tempom dalje, bo precej več pozitive tukaj!

Jep… nekaj takega kot tip s kapico:

https://www.youtube.com/watch?v=fgvhMnzlYaE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close