PROSIM
Lepo prosim, dragi moji in moje,
ne ji več odgovarjat. To je neverending story. Naš posti se razvlečejo v nerazumljive kače. Za božjo voljo. PLIIIIIZZZZZ.
Pepi,
te čisto razumem, ampak vsak trud je zaman, če še nisi opazil.
Štumpantl,
dej se ugrizni v jezik že enkrat.
Pa ne odgovarjat na ta post. Samo brzdajte se vseh komentarjev.
To bo še najboljše.
LP,Kaja
Jaz tudi tebi dolzan zahvalo.. Pa to, da ne morem verjet…, al sem tolk zadet al jaz narobe razmet? … daj priznaj, da si izbirala taksne lastnosti, da bi mi bile vsec…, pa sem te opozoril isci najbolj crne lastnost…Kaj res ni nikjer nič o seksualnih blodnjah, pa razvratu, promiskuiteti , pa hvalnica norosti, pa o tolcenju v nulo, pa v tej smeri… Da se nisi zmotla? Tezko je bi realen pri sebi, ampak 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skoraj zanesljivo drzi, sam bom pa moral se to nekak preverit, ker res ne morem verjeti . Pa bi se pisal, ampak zdaj moram pazit, zdaj. ko vem, da te bere cela Slovenija…
Pepi
Hmmmm, mislis, da so res planeti? Zdaj rojen sem res na novo, le kako si pa to zvedla? Marca naslednje leto bom star stiri leta… Ampak to z blodnjami, hm, to sem pa tu na forumu fasal, ko sem cital tisto o miksih in parjenju…, za bremze pa ne vem, kako je po vsem tem z njimi…
Pepi
Ja, Kaja to je cist drugacen rojstni dan, bolj vreden praznovanja kot ta prav… Je pa hudic ta net, ko se clovek nekje nekaj zablebeta, al mu pa kasna zleza prodela, pa prevec blekne, potem se pa sploh ne spomni , kje in kaj in kdaj…. No, saj si jast tako tud o drugih vcasih kaj zapomnim, sebe pa res ne kontroliram…
Pepi
Jep… nekaj takega kot tip s kapico:
Forum je zaprt za komentiranje.