propagiranje (izsiljevanje) cepljenja
Matr si boga. Res. A blokiraš tudi tiste ki vsiljujejo mnenje o cepljenju? Verjetno ne, ker si sama taka.
Meni je popolnoma vseeno a se ti cepiš ali ne. Svojega mnenja ne vsiljujem nobenemu. Moji prijatelji so odrasle osebe in se znajo odločati po svoje. O tem kdo se cepi in kdo ne, se sploh ne pogovarjamo. Nismo toliko psihično obremenjeni s tem kot ste eni.
Tudi ne gre za tekmovanje katera država ima strožje ukrepe. Avstrija je imela drugačne ukrepe kot mi, njim je bolj pomembno šolanje, pri nas je pa na repu prioritet. Naši šolarji si bili od 10 mesecev šolanja 6 na daljavo. Maske so bile obvezne do konca šolskega leta. Večina staršev bi brez problema dovolila testiranje otrok, samo da bi lahko bili v šoli. Ampak te možnosti sploh nismo imeli.
Ta avtorico 1.posta: Kar se pa tiče cepljenja otrok. Stvar je šelo ekspirimentalna. Naši se zaenkrat ne bodo cepili.
cepljenje132435, 25.06.2021 ob 09:22
No to da so jim tako povišali plače, kar nekaj jih je celo prejemalo v času krize kar 3x plače kot pred coronsko krizo, se tudi meni ni zdelo najbolj fer in etično, ampak to nima veze s cepljenjem. To je politika in človeška požrešnost, ko ni nikoli dovolj. Večina uspešnih ljudi je egoistov, drugače ne bi bili uspešni in iz tega izhaja tudi ostalo.
Glede cepljenja pa so se zadnjic zgrazali vsi od kreka do logarce kako obnasanje je bilo to od unih anticepilcev tam, da je cepljenje prostovoljno in da je treba spostovati clovekovo odlocitev… ja se strinjam zaradi mene naj se cepi kdor se hoce, samo potem tudi vsi od kreka, vlade, logarce in vseh naj spostujejo odlocitev tistih, ki so se odlocili, da se ne bodo cepili… brez posiljevanj, promocij, zalitev z nejunaki, ce ne se kaj drugega… isti so kot s tem posiljevanjem kot uni k so vdrli v tist center cepljenja. Isto posiljujejo ljudi s vepljenjem in ne spostujejo svobodne odlocitve cloveka. vsi vemo, da cepljenje obstaja, zato vsako neko promoviranje in stojnice in posiljevanje ljudi je zame nedopustno
adijo pamet no, 25.06.2021 ob 10:35
Ha, ha, zdaj bodo pa monklje naredila analizo kako cepivo vpliva na zarodek. Ziher same doktorice s tega področja.
En od potencialnih stranskih učinkov je tudi genetski. Da bi cepivo vplivalo na zarodek oz. otroka, je možno. Za to ni treba bit ravno doktor. Take stvari se dogajajo.
Neprijavljena, 25.06.2021 ob 11:11
Matr si boga. Res. A blokiraš tudi tiste ki vsiljujejo mnenje o cepljenju? Verjetno ne, ker si sama taka.
Meni je popolnoma vseeno a se ti cepiš ali ne. Svojega mnenja ne vsiljujem nobenemu. Moji prijatelji so odrasle osebe in se znajo odločati po svoje. O tem kdo se cepi in kdo ne, se sploh ne pogovarjamo. Nismo toliko psihično obremenjeni s tem kot ste eni.
Tudi ne gre za tekmovanje katera država ima strožje ukrepe. Avstrija je imela drugačne ukrepe kot mi, njim je bolj pomembno šolanje, pri nas je pa na repu prioritet. Naši šolarji si bili od 10 mesecev šolanja 6 na daljavo. Maske so bile obvezne do konca šolskega leta. Večina staršev bi brez problema dovolila testiranje otrok, samo da bi lahko bili v šoli. Ampak te možnosti sploh nismo imeli.
Ta avtorico 1.posta: Kar se pa tiče cepljenja otrok. Stvar je šelo ekspirimentalna. Naši se zaenkrat ne bodo cepili.
Naši šolarji so bili večino časa doma. Šolanje na daljavo je potekalo zadovoljivo, včasih tudi ne. Otrokom se zelo pozna pri znanju, tudi se pozna, da toliko časa niso imeli socialnih stikov; nekateri so padli v depresijo, veliko niih ima zelo slab učni uspeh ravno zaradi slabega šolanja na daljavo. Za otroke je bila to res zelo, zalo slaba stvar. Upam, da jim kaj takega ne bo treba nikoli več skozi dati!! Pa ne govorit o cepljenju. Pri nas so bile šole zaprte zelo dolgo in v tem času okužbe niso padale, niti niso stagnirale, število ze je zelo zviševalo. Torej: otroci in šole niso pri tem nič imeli- kratko so pa potegnili.
cepljenje132435, 25.06.2021 ob 09:14
Saj otroci poleg da zbolijo tudi lahko virus prenašajo (in naj bi ga prenašali še veliko bolj kot odrastli, ker imajo navadno večje virusno breme) in tudi zato priporočajo cepljenje vsem. Če se cepiš je ogromno manjša možnost da hudo zboliš, virusa ne prenašaš, virus potem ne more mutirati v bolj nevarne različice in tako dalje. Tisti zelo redki, ki pa kljub cepljenju zbolijo imajo pa v večini zelo blag potek bolezni za razliko necepljenih.
Ne vem zakaj nekateri ljudje, ki so tako “pametni anticepilci” hodijo k zdravnikom, če “nič” ne verjamejo. Jaz bolj verjamem strokovnjakom ki se 30+let izobražujejo na področju virusov in medicine, kot samooklicanim populistom.
Jaz recimo sem zdrav in takrat še ni bilo cepiva in ko sem zbolel sem imel 39 vročino, po simptomih sodeč vnetje možganskih ovojnic in en večer sem zelo težko dihal. Vsako zdravilo, cepivo lahko ima stranske učinke ampak ti stranski učinki so 1 na 100 tisoč cepljenih ljudi ali pa 1 na miljon ali pa še to ne.
Pri okužbi po naravni poti jih pa samo v Sloveniji na dan umrlo 55, ko se je začelo cepljenje se je že po parih tednih številka znižala na okoli 15, potem pa na 5 in sedaj na 1 na dan. Virus ob okužbi tudi povzroča strdke, vnetje srca in še druge stvari in to v enormno višjem procentu kot cepljenje pri katerem so to pojavlja enem na 100 tisoč ali pa še redkeje. Torej po domače povedano so koristi veliko večje.
So pa tako rekli da je cepljenje prostovoljno in se vsak sam odloči.
Glej, če otroci covid preboli jo v 99,99% asimptomatsko ali v obliki blagega prehlada, se zdi meni skrajno neumno jih cepiti s cepivom, ki pri 1 od 100.000 cepljenih povzroči resne zaplete (bili so že strdki v možganih, nepojasnjene smrti in sistemska vnetja pri otrocih po cepljenju), pri ostalih pa hujše, kot sama bolezen, poleg tega pa nihče ne ve, kaksne bodo dolgoročne posledice. Zdaj nekdo nad 60 verjetno profitira s cepivom, tudi kdo mlajši, če ima prekomerno telesno težo in kronične bolezni, ampak otroke pa želijo očitno žrtvovati za dobro družbe. To se mi zdi zelo nepremišljeno, kajti solidarnost mora vedno delovati v obe smeri, ne samo v smeri starejših. Ne pozabite, da je to generacija, ki vam bo plačevala penzije. Naj se ogroženi cepijo, ne pa tisti, pri katerih je covid le še eden izmed prehladnih obolenj. Tudi WHO odsvetuje cepljenje otrok. Narobe svet, res. Bogate države kopičijo cepivo in cepijo tudi tiste, ki jih ne bi bilo treba, v Afriki je pa precepljenega manj kot 1% prebivalstva. Genocid.
Hja, veš, cepljenja mi ni nihče vsiljeval. Nisem dobila nobenega posta , maila, nič. Sem pa dobila ogromno postov s strani necepilcev. Blokirala vse.
Niti en, ampak res noben, mail, post, sporočilo ni bil na temo cepljenja. Zanimivo, da so samo anticepci tako zagrizeno agresivni z vsiljevanjem mnenja in to celo privat sporočila.
Hja, ko se je samo omenilo, da bi se moralo otroke v šoli testirat, so šle slovenske mamice v boj proti temu. S tem,d a so v Avstriji testiranje prakticirali že par mesecev. Očitno jim je pomembno šolanje ja, zato so testirali, v Sloveniji pa mamice v boj, če bi se morali sončki testirat.
Da ne omenjam tega, da se na monu odpira na tisoče tem, kjer se anticepci spravljajo na druge, jih zmerjajo, žalijo in podobno. Pa ne samo na monu, tudi po drugih portalih same žaljivke.
Še več, v LJ so celo v center za cepljenje vdrli in napadali ljudi tam.
Itak pa , ko prebereš Robija, ki je leta in leta zlival gnojnico po ženskah, zdaj ga pa fašisti preganjajo, potem veš kake sorte ljudi so anticepilci.
primer avstrije, 25.06.2021 ob 15:54
Da ne omenjam tega, da se na monu odpira na tisoče tem, kjer se anticepci spravljajo na druge, jih zmerjajo, žalijo in podobno. Pa ne samo na monu, tudi po drugih portalih same žaljivke.
Še več, v LJ so celo v center za cepljenje vdrli in napadali ljudi tam.
Itak pa , ko prebereš Robija, ki je leta in leta zlival gnojnico po ženskah, zdaj ga pa fašisti preganjajo, potem veš kake sorte ljudi so anticepilci.
Primer debilizma. ?
Sicer pa bo čas pokazal kdo je imel bolj prav ali Avstrija z bolj strogimi ukrepi proti koroni ali Slovenija z milejšimi ukrepi, skoraj brez testiranj in boji proti cepljenju.
PRi zdravstvu se že vidijo ogromne razlike. V Slo ne prideš kar tako na vrsto, v Avstriji komot. V Sloveniji preganjanje fašistov pa kaj vem kaj še, v Avstriji pa gre življenje naprej.
primer avstrije, 25.06.2021 ob 15:51
Hja, veš, cepljenja mi ni nihče vsiljeval. Nisem dobila nobenega posta , maila, nič. Sem pa dobila ogromno postov s strani necepilcev. Blokirala vse.
Niti en, ampak res noben, mail, post, sporočilo ni bil na temo cepljenja. Zanimivo, da so samo anticepci tako zagrizeno agresivni z vsiljevanjem mnenja in to celo privat sporočila.
Hja, ko se je samo omenilo, da bi se moralo otroke v šoli testirat, so šle slovenske mamice v boj proti temu. S tem,d a so v Avstriji testiranje prakticirali že par mesecev. Očitno jim je pomembno šolanje ja, zato so testirali, v Sloveniji pa mamice v boj, če bi se morali sončki testirat.
Nisem se cepila in se ne mislim. Nekateri ljudje, ki so mi blizu, so se cepili. Nikoli se o tem ne pogovarjamo, prepričujemo drug drugega o nasprotnem. Zakaj le? Anticepilci, praviš, so agresivni? Čisto možno. Poznam tudi par cepljenih, ki propagirajo, prepričujejo ljudi , naj se cepijo. Torej, na vsaki strani so in taki in drugačni.
Hja, veš noben cepljen mi ni težil po mailu, po fbju. Anticepilci pa zelo.
Pa tule je odprtih ogromno tem, kjer se poziva k necepljenju, obratnih tem pa zelo malo. Enako velja za vse ostale portale. Pogledaš samo novice o koroni, cepljenju, spodaj žaljenje in zmerjanje s strani anticepilcev. Obratno pa ne.
Je pa zanimivo, da imam take izkušnje s Slovenci, nimam jih pa z Avstrijci. Tu pa nič ne težijo. Aja pa ne daj bože, da odjaviš termin za cepljenje, ker pač ne moreš, več tednov čakaš na novega. Povsem druga mentaliteta ljudi. Tudi tisti, ki se ne cepijo oz. se ne bodo, ne napadajo drugače mislečih. V Slo pa tako napad žaljivk s strani atnicepilcev. Robi recimo ne zmore, da se ne bi v vsaki temi posral in zmerjal ljudi, ki se cepijo. Pa takih robijev je na tisoče po Slo. Pač, ko ne zmerja žensk, pa tiste, ki se cepimo.
Tako, da samo poglej Robijeve komentarje na monu pa boš vse vedela kakšen agresiven, nesramen, žaljiv narod so anticepilci. Je odličen predstavnik s svojimi fašisti in debili.
primer avstrije, 25.06.2021 ob 16:32
Hja, veš noben cepljen mi ni težil po mailu, po fbju. Anticepilci pa zelo.
Pa tule je odprtih ogromno tem, kjer se poziva k necepljenju, obratnih tem pa zelo malo. Enako velja za vse ostale portale. Pogledaš samo novice o koroni, cepljenju, spodaj žaljenje in zmerjanje s strani anticepilcev. Obratno pa ne.
Je pa zanimivo, da imam take izkušnje s Slovenci, nimam jih pa z Avstrijci. Tu pa nič ne težijo. Aja pa ne daj bože, da odjaviš termin za cepljenje, ker pač ne moreš, več tednov čakaš na novega. Povsem druga mentaliteta ljudi. Tudi tisti, ki se ne cepijo oz. se ne bodo, ne napadajo drugače mislečih. V Slo pa tako napad žaljivk s strani atnicepilcev. Robi recimo ne zmore, da se ne bi v vsaki temi posral in zmerjal ljudi, ki se cepijo. Pa takih robijev je na tisoče po Slo. Pač, ko ne zmerja žensk, pa tiste, ki se cepimo.
Tako, da samo poglej Robijeve komentarje na monu pa boš vse vedela kakšen agresiven, nesramen, žaljiv narod so anticepilci. Je odličen predstavnik s svojimi fašisti in debili.
Glumac svetovn, seveda, ker propaganda za cepljenje je na vseh koncih in krajih- Naj bo tv postaja, naj bo radijska postaja, člankov, videov, ko dreka pa še folka ki se obnaša kot debil in dojema kot debil je malo morje.
In potem jokaš če je nekdo proti. GLUMAC
fffgfgd, 25.06.2021 ob 16:44
Glumac svetovn, seveda, ker propaganda za cepljenje je na vseh koncih in krajih- Naj bo tv postaja, naj bo radijska postaja, člankov, videov, ko dreka pa še folka ki se obnaša kot debil in dojema kot debil je malo morje.
In potem jokaš če je nekdo proti. GLUMAC
Smem vprašat? Si Srb, Bosanc? Saj si se že kar ok naučil slovensko. Malce ti še uhaja po srbsko.
Blesavo multinično debilno še vedno izjavlja, da nihče ne sili ljudi v cepljenje.
Blesavo multinično debilno seveda zaradi svojega debilizma ni sposobno videti vsakodnevnega nasilja, ki traja že eno leto. Omejevanja, izsiljevanja s strani medijev, psihopatov na oblasti ter debilnih delodajalcev, ki so izvajali nasilje s testi ter tako poskušali ljudi prisiliti v cepljenje.
Lažnih številk ter namernega pobijanja, oziroma genocida, da bi bilo čim več mrtvih in prestrašenih ljudi.
Na meji s fašističnim nasiljem ljudi silijo v teste ter jih tako hočejo prisiliti v cepljenje. Saj so testi strošek za povprečnega človeka. Ljudje zaradi fašizma ne morejo normalno potovati, saj se morajo testirati ali pa izbrati karanteno. Določen čas niti karantena več ni bil možna, ampak samo plačljiv test ali strupeno cepivo.
Prav tako so mobilni operaterji s pošiljanjem SMS propagirali cepljenje.
Še danes obstaja PCT fašistični režim, ki diskriminira ljudi z omejevanjem svobode ter poskuša čim več posameznikov prisiliti v cepljenje.
Blesavo multinično debilno pa zaradi svoje debilnosti podpira fašizem ter psihote na oblasti.
Pri meni pa ravno obratno. Vsi sprašujejo, kdaj se bom cepila. Dvoma v cepivo so sploh ne upam glasno povedat, ker takoj čutim agresivnost s strani zagovornikov, da kaj mi pa je, da samo neumni in sebični se nočejo cepit, da nimam kaj študirat, da ne smem vsemu verjet (mišljeni so stranski učinki), da nikomur še ni bilo nič,… Znanci zdravniki pritiskajo, da ti jasno ni. Če izraziš skrb (ker osebno poznaš ljudi, ki jim je cepivo povzročilo strdke, paralizo,…), se ti posmehujejo,… Zdravniki za svoje kolege – zdravnike, ki jih varnost cepiva in cepilna politika (zlasti cepljenje neogroženih od bolezni ali celo otrok) skrbi, pravijo, da bi jim bilo treba vzeti licenco ipd. Meni se zdi to grozno.
robi445, 25.06.2021 ob 16:52
Blesavo multinično debilno še vedno izjavlja, da nihče ne sili ljudi v cepljenje.
Blesavo multinično debilno seveda zaradi svojega debilizma ni sposobno videti vsakodnevnega nasilja, ki traja že eno leto. Omejevanja, izsiljevanja s strani medijev, psihopatov na oblasti ter debilnih delodajalcev, ki so izvajali nasilje s testi ter tako poskušali ljudi prisiliti v cepljenje.
Lažnih številk ter namernega pobijanja, oziroma genocida, da bi bilo čim več mrtvih in prestrašenih ljudi.
Na meji s fašističnim nasiljem ljudi silijo v teste ter jih tako hočejo prisiliti v cepljenje. Saj so testi strošek za povprečnega človeka. Ljudje zaradi fašizma ne morejo normalno potovati, saj se morajo testirati ali pa izbrati karanteno. Določen čas niti karantena več ni bil možna, ampak samo plačljiv test ali strupeno cepivo.
Prav tako so mobilni operaterji s pošiljanjem SMS propagirali cepljenje.
Še danes obstaja PCT fašistični režim, ki diskriminira ljudi z omejevanjem svobode ter poskuša čim več posameznikov prisiliti v cepljenje.
Blesavo multinično debilno pa zaradi svoje debilnosti podpira fašizem ter psihote na oblasti.
Tipičen anticepilec.
Agresivnost, žaljenje, nesramnost. Tipično.
Dolg zapis, v njem pa samo ponavaljanje žaljivk.
Bravo.
Obratna izkušnja, 25.06.2021 ob 16:55
Pri meni pa ravno obratno. Vsi sprašujejo, kdaj se bom cepila. Dvoma v cepivo so sploh ne upam glasno povedat, ker takoj čutim agresivnost s strani zagovornikov, da kaj mi pa je, da samo neumni in sebični se nočejo cepit, da nimam kaj študirat, da ne smem vsemu verjet (mišljeni so stranski učinki), da nikomur še ni bilo nič,… Znanci zdravniki pritiskajo, da ti jasno ni. Če izraziš skrb (ker osebno poznaš ljudi, ki jim je cepivo povzročilo strdke, paralizo,…), se ti posmehujejo,… Zdravniki za svoje kolege – zdravnike, ki jih varnost cepiva in cepilna politika (zlasti cepljenje neogroženih od bolezni ali celo otrok) skrbi, pravijo, da bi jim bilo treba vzeti licenco ipd. Meni se zdi to grozno.
Od kje pa to imaš toliko zdravnikov med znanci, da lahko to trdiš?
Zanimivo. Kako pa se te lotijo? A v ordinaciji ali vdrejo k tebi domov ali kako?
Meni še noben zdravnik ni težil na to temo. Tebe pa tako napadajo. Me prav zanima kako to zgleda. Daj opiši.
fffgfgd, 25.06.2021 ob 16:58
Robi nima smisla se zanje obremenjevati, tudi oni se zate ne pa saj bodo nekoč svoj drek njihove manipulacije sami žrli.
No ja, če pobere enega sovražnika žensk, ki na monu zliva gnojnico po ženskah, ki je žaljiv, nesramen do vseh, ki mu ne kimajo, takoj pobere, se pa res ne bo nihče sekiral. Bo mon vsaj bolj prijeten, ker ne bo vsega zasvinjal s svojimi žaljivkami.
Forum je zaprt za komentiranje.