PROMETNI PREKRŠKI
Sem me veselim decembrom naletu na policijo.
Sem dobil lepo kazen.
Pol sem slišu, da so eni v Celju, ki pomagajo pri teh stvareh.
Sem poslal mail na
protekt.klub@gmail.com
in so mi pomagal. Neki je šlo skoz, za eno kazen so mi pa zrihtal da na obroke plačam.
Se mi je zdel zlo fajn, ker mam poln kufer tega, da polciija včasih piše kazni za take bedarije, kot da se norce delajo. Sej ne rečem, če je nekdo res pijan ali pa divja kot norc je neki, sam velik ostalga je pa brezveze.
V glavnem, če ste zdaj dobili kakšno kazen, vam priporočam zgornji mail.
Pomaga. Vsaj meni je.
Mislim, da policija ni pravi naslov za to, da lahko rečemo, da nas kaznuje za brezvezne stvari. Če nekdo misli, da so kakšni zakoni brezvezni naj preko “svojega” poslanca uredi, da te zakone spremenijo ali ukinejo. Policija je ta, ki mora te zakone izvrševati, čeprav so glupi in neživljenski. Policija nima pravice, da se ne ravna tako kot je “država” predpisala, čeprav se mi jezimo.
Prav smešno je ko rečejo policaji ali cariniki, da bodo štrajkali na ta način, da bodo 100% izvrševali vse zakone. Komaj takrat bi mi navadni smrtniki na****li.
To bi moralo dati misliti tistimi, ki še vedno omogočajo, da veljajo tudi butasti in neživljenski zakoni.
Pa kaj se zaj tu urujate kake kazni je mel pa da bi lahko plačal pa d a bi to pa ono…
Hvala bogu da se je lahko čimbolj izmuznil plačilu!
Jaz rečem če je le šansa da ni treba naših denarjev dati tem lenobam in tem trotlom ki so v sklopu teh zakonov (npr država) potem je prav tako!Ker dobro vemo da naši slovenski policaji niso korektni do prometnih udeležencev!
to pa vem ker dosti potujem po drugih državah in so policaji veliko bolj prijaznejši kot pa naši!
Naši še lastnih zakonov ne poznajo pa se delajo pametne!
Čim manj plačevat državi in iskat poti da se izigneš kazni!
Ljudje ne se pustit!
Trosiš bedarije. Normalno bi bilo, da bi rekel, ljudje delajte čim manj prekrškov pa vas ne bo strah policajev takšnih ali drugačnih.
Takšne kot si ti, bi jaz kaznoval na licu mesta s max možno kaznijo za narejeni prekršek.
Tudi jaz veliko potujem doma in v tujini pa sploh ne vem kako so “prijazni” tuji policisti, ker še nisem imel priložnosti preizkusiti njihovo prijaznost/neprijaznost.