Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prometni prekršek

prometni prekršek

včeraj sem se peljal z avtom od kolegice ( oziroma od njenega očeta) proti domu..pa me ustavi policija in mi policaj reče ali vem,da vozim brez prižganih luči, odkrito sem bil presenečen, saj se mi takšna nemarnost še ni zgodila,pa tudi zavedam se kakšno nesrečo bi lahko povzročil. Ne vem ,mogoče sem se škifu zasmilil, saj me je le povprašal po priimku( ni pa vprašal za vozniško in prometno) in mi zaželel varno vožnjo.jaz sem se zahvalil in Mislil sem odpeljati , policaj pa je stal pred mojim avtomobilom in mislil sem ,da se bo umaknil.mogoče je on mislil, da bom še rikverc in pol na naprej. In tako sem ga skoraj “ruknil”..nakar je on začel nekaj mahati z rokami, jaz pa hitro smuknil na cesto, zmotal volan in še malo čez polno črto. Zdaj pa me je fuuul strah,da so si policaji ( zraven sta bla še 2) zapisali registrsko številko in bo od kolegice foter dobil zaradi mene nevem kako kazen domov…ker potem se nama obema RES HUDO slabo piše…
Kaj mislite? ali to kdaj delajo? da niti ne veš, pa vzamejo reg. cifro pa samo dobiš pozdravčke??

Delajo ja, jezus si pa res smotan, da počneš take neumnosti s policaji, pa še tvoj avto ni.
Povej lastniku avta, da si imel srečanje s policaji, ni treba povedati vsega, kar se je zgodilo, da ga ne bo konec od presenečenja, če se kdaj oglasijo pri njem.

Sicer pa: bodi prijazen s policisti, saj veš, da od njih kakšne posebne pameti ne moreš pričakovati, posebej radi pa se izživljajo nad mladimi fanti. Bog pomagaj, taka je realnost, čeprav gre tudi meni na živce, ko vidim, da vedno ustavijo kakšen malo starejši avto, v katerem so mladi, starce, ki vozijo z mobiji in nevarno prehitevajo, pa pustijo pri miru (posebno, če imajo dobre avte).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close