Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PROMETNA NESREČA

PROMETNA NESREČA

Since, si mogoče pomislil, da folk ni slišal, da je isti dan umrl tudi 12-letni deček? Ali naš boš sedaj kamenjal, ker nismo slišali, da so v Italiji povozili tudi 4-letno deklico?

Since, tudi meni ni všeč tvoje pisanje. Človek je povedal svojo izkušnjo in ta mu je spremenila življenje ZA VEDNO. Mene je tudi pretreslo njegovo pisanje in mislim, da nikoli ni dovolj opozoril.

Dobil je svojo lekcijo in boga zahvali, da se ti nikoli nisi tako od blizu srečal s smrtjo, ker te pretrese v dno duše, tebe pa se očitno ni dotaknilo, ker govoriš ene pavšalne stvari.

Človek prizna (ti očitno ne bi).
A boš rekel, da nikoli nisi peljal čez dovoljeno hitrost? Mislim, da smo vsi, četudi 1km več. Če gredo stvari narobe, vsi vemo, da je lahko že majhna hitrost preveč.
Moti me tudi, da trdiš, da je smrt 12letnika bolj pomembna od 20letnice? Ti si hinavec, ker te itak nobena od teh dveh ni segla do srca. VSAKO življenje je dragoceno, ne glede na starost!!!

Irena

Resnično grozljivo je, kar se dogaja na naših cestah!!! Ljudje, zlasti prepotentni moški primerki, so čisto ponoreli!!! Sploh ne vem, kaj hočejo dokazati, zakaj grejo tekmovat med sabo ravno za volanom na vedno zelo prometnih cestah, in tako ogrožajo druge ljudi. Največkrat je seveda kriv ALKOHOL (jaz pravim – hudičeva pijača), da začnejo ljudje pretiravati in noreti na cestah. Najhuje in najbolj grozljivo je dejstvo, da umirajo nedolžni ljudje, najbolj žalostno pa, ko umirajo otroci. Tisti, ki povzročijo nesrečo, pa jo večinoma odnesejo samo s kakšno prasko.
Prepričana sem, da ni res, da nihče noče pomagati. Nekateri ljudje so tudi zelo občutljivi na takšne zadeve in v takih kritičnih situacijah ne bi bili dovolj prisebni za pomoč.
Še dobro, da mi ni treba biti vsak dan za volanom in na cesti.

Naj počivata v miru 21-letno dekle in 12-letni deček.

Enkrat idiot, vedno idiot. Danes je potiskal plin na levem pasu, da je spravil voznika na desnem v nesrečo. Potem je prišel na forum in se zjokal, ko je vedel, da je bil sam večinoma kriv za to nesrečo. Drugič bo potisnil še kaj drugega in se znova prišel jokat. Jokice tega foruma pa bodo jokcale z njim.

Bi katera od vas pojokcanih deklic želela piškotek? So ravno topli.

Kak nisi slišala če pa pišeš o tem?

Se v bistvu razumem da polovico folka še vedno ne zna uporabljat interneta in da pač spremljajo samo tisto kaj jim kdo pred nos nalima. Samo obe te žalostni novici sta bli in na tvju, časpopisu, internet , pa verjetno še kje. Kak to da so slišali samo eno novico, se nismo v srednjem veku? al nekateri še so??? mi znaš razložit??

Ne kamenjav vas bom ker niste slišali da je v sibiriji včeraj spodrsnilu na ledeni plošči jelenu in ker je nekje blizu južne afrike bil pojeden en pingvin z strani morskega psa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

albert you tha man!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Irena vse kaj si napisala se bere kot bla bla bla BLA BLA bla bla

Kaj je priznal..da je prehitro vozo??? Daj mu lupčeka ker je to priznal, pa pobožaj ga po glavi.

Drugače pa ne mislim kaj več pisat je že Albert vse povedal.

Aja samo to mi povej, ki sem trdil da je smrt 12 letnika pomembnejša od 21 letne punce?????

Nimam se namena vpletat v pogovor… da ne bo spet kakih $*ß#¤&! Imam samo eno prošnjo. Since, prosim, skrajšaj za par znakov svojo ~~~~~~ črto, ker ti grdo razvleče poste, pol pa vse skup deluje malo zmedeno.

E ja, Since, prav imaš. Sedaj bom čepela cel dan pred TV in poslušala neprestano črno kroniko. Zaradi tega sploh v službo ne bom več šla, doma ne bom nič več naredila.. res, res.. prav imaš. Očitno ti imaš časa na pretek, da lahko spremljaš vse in tle gobcaš, da ne znamo uporabljati neta, ker ne beremo še tukaj črne kronike.

hmmm jožica zanimivo…..jaz sem to na več različnih računalnikih gledal, z različnimi nastavitvami pa nikjer ni raztegnilo. Računalniki so itak čudni 😉

Drugače pa ne se bat, se me ne bo dosti tu, se izogibam žensk in njihovega čveka bolj ko hudič križa ;))

kaj je kdo napisal da se celi dan pred tv čepi???

Pa kaj je večina oseb ženskega spola (no tud viktor je z vami) rahlo nepismenih????

Nekaterim je pač potrebno, da cel dan visijo za eno novico, da jo potem docela dojamejo.

Since, tebe bi pobožala po glavi, ker si revež plitek.

Irena

Možno da sem plitek, samo še vedno previsok, da bi me ti lahko pobožala po glavi.

pa še takrat je dobro, če jim nekdo še nariše vse skup…seveda počasi riše, ker hitrega risanja nebi skapirali.

Ej Since..nehi ,prosim…zaradi teme, ki ni prijetna…saj vidiš, kaj vse najdejo, da se lahko prepirajo…

LP

Upam, da je tole napisano tudi na forumu na avtomobilizem.com… tam in še na nekaterih bolj specifičnih forumih se včasih zbirajo podobni “golfisti” :(((

Če še ni objavljeno, si bom dovolila obesiti tale prispevek tja.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ja, ja, je ravno s foruma http://www.avtomobilizem.com – za več predvsem moških komentarjev in doživetij glej link:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ne morm si pomagat ne da bi te mal pokomenterou…

Na tem forumu se zberamo ljudje s podobnimi interesi, in clan tega foruma je bil prica nesrece – je ustavil pri rdeci luci. Zato prosim ne nas metat v isti kos kot je bil povzrocitelj nesrece, ki je drugace po poklicu policist!

(Pa se to: avto je bil VW Bora in ne golf)

Uh, kaj pa ti delaš na med.over.net-u???

Drugač pa super98 svaka čast – mene bi pogled na tisto dekle preganjal celo življenje…

Sem pa imela tudi sama eno izkušnjo z LJ obvoznice, ko sem edina ustavila in pomagala tipu, ki je priletel na moj pas po strehi ter poklicala in počakala na policijo. S tem, da sem imela v avtu še 80-letno babico, 50-letno mamo in pol leta starega dojenčka… Vsi ostali so VOZILI NAPREJ!

čao

maš prav

Mimogrede – sem pozabila včeraj dopisati – tudi jaz sem ena od “vas” 😉 Zato vem, da se tudi tam zbirajo nekateri, ki jih boli k**** za druge… Se še spomniš teme, ko je nekdo bentil čez voznika, ki ga je izsilil v križišču (če se ne motim je šlo za zadevo v MB oz. nekje na Štajerskem) in je komaj ustavil, potem pa smo izvedeli, da ga je izsili prav en drug forumaš, ki se MU JE PAČ MUDILO, ker je zamujal menda v službo?!?! In to je bil kar ok izgovor, a?

Ne mečem vseh v isti koš (ker bi potemtakem tudi sebe, ja?), zavedaj se le, da se tudi na tistem forumu zbiramo ljudje z različnimi interesi in navadami… Sama sem pač zelo hitro asociirala na zgoraj opisano temo 🙁

čao

DA NE BOSTE PREVEČ FILOZOFIRAL TO NESREČO ,KO SE JE NA ČNUŠKI OBVOZNICI MODRA VW BORA KARAVAN ZALETELA V OPEL CORSO JE POVZROČIL POLICIJSKI INŠPEKTOR kam to pelje………

Jaz bom pa samo to dodala:
Oba tako 21-letna punca kot 12-deček počivajta v miru med angelčki in čuvajte nas,ki smo ostali tu na zemlji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close