PROMETNA NESREČA
Resnično! To sem dobila po mailu.
Fantje in punce jst sm bil priča današnji nesreči na črnuški obvoznici!
Bil je golf IV karavan in ne passat pa opel corsa.
Se odpelem z brnčičeve in pred mano vozi modr golf karavan. Iz brnčičeve oba zavijeva desno na obvoznico. Jst grem na lavi pas da ga bom prehitu on ostane na desnem pa po gasu. Do ene 100 al pa 110 sva bla vštric pol je pa tip do konca pohodu in se kr konkretno odpelu naprej. Na semaforju se prižge RDEČA luč jst po bremzi in se ustavm na semaforju, ker sm hotu it desno on pa še bl po gasu pa v rdečo. V tem cajtu je v križišču stala siva corsa. Prižge se ji puščica in spelje, golf pa z predvidevam ene 140 km/h čez rdečo na polno v corso. Corso dvigne od tal in jo dobesedno navije okol kandelabra…golf se ustav ene 25m naprej. Jst to gledam s semaforja.
Hitr letim vn (folk pa k mutav pele naprej)…odprem corso.
TEGA POGLEDA RES NE PRIVOŠČIM NOBENMU. Prvo gledam v avto ne morem ničesar spoznat…iščem kje je kdo v avtu…kr en zvit pleh, plastika, olje, voda, kri…KOOONC
KAJ VIDM? Punca stara tm okol 20 let zavita v tisto razbitino…krvava…adijo…probam utrip NČ…in pol začne trzat… Da ste vidl tiste oči. Mela je zlomlen vrat…
FAK LJUDJE UMRLA MI JE PRED OČMI…te slike pomoje nam nikol v lajfu pozabu.
Zlaufam do golfa, odprem vrata…tip je lih prhaju k seb iz nezavesti…ga pomirim. Isto povsod kri neki nerazumlivga je govoru ajde vsaj živ je…airbagi so ga rešl. Na spredni šajbi bula od glave…nepripet!
Najbrž se zdej ne čudite zakaj ne spim in zakaj tle gor pišem…
Pol pa gasilci policija rešilci… Punco so še neki kao oživlal,,pol so jo pa sam še pokril.
K to doživiš te pa res mine!
Zamislte se tišači!!!! A je treba tega???
NEZNANKA POČIVAJ V MIRU!
Ja, sem bral o tej nesreči danes v Večeru. Kratka novička, brezosebno, da je pač “20-letnica” izgubila življenje…Sliši se tako enostavno, ne, a bila je od nekoga hči, zelo verjetno od nekoga punca….tem ljudem se je svet porušil, za druge pa gre življenje naprej, kot da ni nič…
Naj počiva v miru.
Tudi jaz sem videla to nesrečo oz. sem prišla malo za tem.
S fantom sva ustavila najin avto in iztopila ker je bilo tam polno ljudi in nisva videla za kaj gre.
Ko sva prišla blizu sva videla, kako so punco zavijali v nek povinil in jo dajali v trugo!
Nisem si mogla kaj, da ne bi zajokala!!
NAJ NESREČNO DEKLE POČIVA V MIRU……..
Moram rečt, da me je kar zmrazilo in čudno mi je postalo v želodcu, ko sem prebrala kaj je bilo….. Zakaj vedno nasrka tisti, ki ni nič kriv? Si mislim, da ti je grozno in da ne boš nikoli pozabil kaj si videl. Pa tudi tisti, ki je povzročil nesrečo in smrt, bo verjetno teško živel sam s sabo…. Vsaj jaz bi. Sem se krepko zamislila. Vsak dan naredim 140 km….. Upam, da me nikoli ne doleti…. pa ni važno iz katere “smeri”…
Se vidi da je to ženski čvek….človek pride pogledat po par mescih pa same gluposti.
Veš kake gluposti jaz vse dobim po mailu, pa nea limam na forume. In še posebej je blo treba dat na začetku besedico resnično….
Ta ki pa je mail napisal pa ehhhh. Kak ma sploh jajca taki mail napisat pa ga okrog pošiljat?
Mogoče si prav ti kriv za nesreče….če nebi hotel prehitet onega ki se je zaletel, verjetno on nebi tak po gasu tišal (ena izmed možnosti).
Torej ker si hotel iti desno si zabremzal….če bi šol ravno bi tudi ti stopil po gasu in pelal skozi rdečo?
Ljubljančani lahko me popravite če se motim, samo meni se zdi, da se lahko v tem križišču zavije desno na Zasavsko brez da se čaka na zeleno luč?
Corsa je navita okrog kandelabra tip pa kr tak brez problema odpre vrata…ma sigurno kake super moči….verjetno lahko tud leti po zraku, samo tega noče povedat.
Punco so KAO nekaj oživljali???? KAj malo jo je brcno da vidi če se miga??? Bik…lahko bi lepo napisal da so jo oživljali, ne pa KAO oživljali. Sicer če je mela res zlomljen vrat pol je zelo malo možnosti, da bi punca živela do prihoda reševalcev 🙁
Konec pa je vrhunec neumnosti “””Zamislte se tišači!!!! A je treba tega??? “”” Ti budalo, ti si bil tisti ki je tudi tu tišal, ti si tisti, ki si htel od križišča do križišča prehitet golfa….ehhhh
Po drugi strani pa vse pohvale tipu, ker je hotel pomagat in tudi je pomagal kolko je lahko…večina jih je takih, ki jim je vseeno in se samo mimo peljelo.
Pa vsi ki nekaj jamrate in vzdihujete niste fer….res žalostno da je umrla 21 letnica, ki je imela še vse pred sabo, ampak isti dan je v prometni nesreči umrl tudi 12 letni otrok, pa noben niti besedice. Hinavci ste.
Iskreno sožalje družini 21 letnega dekleta in tudi družini 12 letnega fanta.
Pošlji oblikovano (08-04-04 20:29)
Forum je zaprt za komentiranje.