projekt
Lep pozdrav
Imam kar nekaj vprašanj. Za šolo moram narediti en projekt in me zanima kje na internetu bi najdla opis funkcij, ki jih imajo generalni direktor, vodja financ, vodja prodaje, vodja marketinga in kadrovske službe. sem že iskala po netu pa nič ne najdem.
In še kje na netu bi najdla karikature kakšnih motorjev (lahko tudi slike rezervnih delov). In v katerem programu naj obdelam slikce in slogane, da jih bom potem dala natisnit na majico…vem sem ful zamorila…žal mi je
Najlepša hvala
Huh, težka bo. Recimo za generala :
Generalni direktor je poslovodni organ. Poleg funkcij zastopanja in predstavljanja, je tudi odredbodajalec, predlaga temelje poslovne politike, splošne akte, poročila in plane dela ter opravlja druge naloge v skladu z zakonom.
Se pa generali od podjetja do podjetja razlikujejo, še toliko bolj pa ostale funkcije, ki si jih omenila. Tako da kakega splošnega opisa verjetno ne boš našla.
Glede motorjev pa bo najbrž tudi težko najti kake dovolj kvalitetne karikature, da jih boš natisnila na majico. Mogoče vzameš kako navadno fotografijo in jo predelaš s kakim Photoshopom/Paint Shop Pro, dodaš kake artistic efekte in znajo ratat prav zanimive/fletne slikce.
Morbiti povprašaj še na kakem drugem forumu na MONu, ker tole niti ni zelo računalniški problem.
Forum je zaprt za komentiranje.