Najdi forum

Imam naslednji problem! Vedno ko sem na računalnik namestil nov program se mi je v meniju start pojavil oblaček z obvestilom (nameščeni so bili novi programi)! Sedaj pa pri namestitvi novega programa tega obvestila ni več! Kaj ve mogoče kdo kaj sem spremenil da se ob namestitvi novega programa obvestilo več ne pokaže! Hvala za pomoč!

Desni klik na opravilno vstico-lastnosti-meni start-po meri… – dodatno in daj kljukico na Označi na novo nameščene programe.

na taskbar (plavi del spodaj) klikni desno miško. odpri lastnosti/ properties. odpri ‘taskbar’. potem odpri customize. poišči operacijo, ki ti ne dela in izberi kaj naj računalnik naredi: pokaže/ skrije/ pokaže le, ko je aktivna

na taskbar (plavi del na katerem je start, ura itd.) klikni desno miško. odpri lastnosti/ properties. odpri ‘taskbar’. potem odpri customize. poišči operacijo, ki ti ne dela in izberi kaj naj računalnik naredi: pokaže/ skrije/ pokaže le, ko je aktivna

Tam imam kljukico pred OZNAČI NA NOVO NAMEŠČENE PROGRAME,kaj je vredu tako ali moram storit še kaj?

Kaj pa pomeni tisto kjer piše (premakni programe),tam namreč nimam kljukice!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close