programi v salonu!
Pozdravljeni.
Kot večina žensk se tudi sama bojujem proti sovražniku številka 1 in sicer celulitu. Ravno danes sem bila na “pregledu” v kozmetičnem salonu, kjer mi je kozmetičarka svetovala tri različne tretmaje in sedaj sem pred velikim vprašanjem katerega izbrat, kaj sploh je razlika med njimi, ker koliko sem poslušala njo neke bistvene razlike med njimi nisem zaznala. In sicer mi je svetovala naslednje:
– anticelulitna masaža
– anticelulitna masaža z bodi wrappingom
– ice cold slimming.
Zanima me kakšne so razlike med njimi ter kaj bi bilo najbolje izbrati. Aja še to, celulit imam po stegnih (spredaj in zadaj) ter zadnjici.
Najlepša hvala za vsako informacijo.
LP,
Petra
Tretmaji so si med seboj res zelo podobni , le da je recimo ice cold metoda hladna , body wrapping pa je metoda s toplotnim učinkom , ki pa ni najbolj priporočljiva , če imaš kapilare. Pri vseh postopkih gre za odvajanje odpadnih , strupenih snovi iz telesa . za pospešitev cirkulacije , za oskrbo kože s kisikom….Pri nas ponavadi anticelulitne masaže , obloge…kombiniramo tudi z ultrazvokom in aparatom , ki delujeta tudi bolj v globino kože in skušata odpraviti celulit tudi v globjih plasteh kože in ne le izgled povrhnjice.
Hvala za odgovor!
Sama sem že slišala, da je rezultat veliko boljši, če se uporablja tudi kakšna tehnika, ki globlje prodre pod kožo (seveda zraven spremembe prehrane, treninga, tekočine, ……).
Prosila bi, če mi lahko kako svetujete kakšen tretman naj izberem, ker še nikoli nisem poiskala pomoči v kozmetičnem salonu in po resnici povedano se mi ne sanja kaj je bolje in kaj ne. Ker pa stvar niti ni tako poceni, ne bi rada sedaj nečesar izbrala in bi potem obžalovala ker nisem poiskala dovolj informacij oz. strokovnega nasveta.
Torej kakšen tretma naj izberem in kdo pozna kak dober kozmetični salon v Mb?
Najlepša vam hvala v naprej.
PS: stara sem 30 let, celulit imam po zadnji plati, stegnih. Imam ga že kakšnih 7 let, največ pa se mi je pojavil po hormonskem zdravljenju zaradi ginekoloških težav.
Priporočala bi ti endermologijo(kombinacija ultrazvoka in vakuma), vendar ne smeš imeti kakšnih težav z žilami , ali pa ultrazvok in recimo anticelulitno masažo….težko je reči na pamet-morala bi videti.Definitivno je najboljša kombinacija ultrazvoka z neko drugo terapijo-masažo,drenažo,oblogo….za salon pa ti žal ne morem svetovati , ker na tistem koncu ne poznam kaj dosti.
Forum je zaprt za komentiranje.