Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija programček za risanje + bannerje

programček za risanje + bannerje

Živjo!
Mi zna mogoče kdo svetovati kak zastonjski programček za preprosto risanje? Včasih je treba kje kak okvirček narest, črto potegnit, narest kako izi slikco, pomanjšati kako slikco za objavo v mediju, odpreti kak tif, jpg, ga popraviti, vendar nimam nekega pametnega programa, ki bi mi olajšal muke.
Zanima me predvsem zastonjski programček, pa da ni preveč kompliciran. Imela sem nekaj časa Xaro in zadevo mi je ultra čudna.

Kot drugo iščem tudi kak izi programček za bannerje, te pa bi dejansko na splet postavila. V mislih imam bolj kak moder okvirček, noter se pa menja besedilo na kak bolj kulturen način. Nič fensi, nič kompliciranega! For free seveda.

Hvala za pomoč!
Marusa

Pod 1 je seveda najbolj simpel in zastonj kar ta, ki ga dobiš zraven polkenc, Risar ali Paint imenovani.

Če želiš kaj bolj konkretnega je to npr. Pant Shop Pro, Sicer ni čisto zastonj je pa shareware, tako da nekaj dni (mislim da 30) ti dela normalno.

Bannerje lahko delaš kar v online baner makerju ali pa poišči po googlu, ker je tega res veliko

Hmmm, hvala za nasvet o Slikarju, ampak ni to to, kar iščem. Še vseeno bi raje mela kak bolj “pameten” program, samo da ni preveč kompliciran. Mogoče to dvoje ne bo šlo skupaj, v tem primeru bom mogla več časa v učenje vložiti. Torej, kak tak zastonjski? Tale shareware mi ni ravno po godu, ker programa ne rabim ravno vsak dan, in potem se zgodi, da ravno ko ga nujno rabim, mi preteče 30 dni in potem v ihti spet loudam …

Glede bannerjev: vem da jih obstaja na tisoče, in od teh 1000 izberem ponavadi tacga, da nimam pojma kaj naj z njim, al je pokvarjen, alpa daleč pod nivojem.

😀

Hja, glede izbire ti res ne morem svetovat, ker sam ne uporabljam nobenega od teh, mogoče ti zna kaj pametnega svetovat kdo drug.

Drugače pa so ti programi namenjeni prav temu, da jih pregledaš, preveriš in obdržiš tistega, ki ti je všeč in zadovoljuje tvoje potrebe.

Pa še link do zastonj risarskih programov, da boš imela še tu kaj za zbirat in testirat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close