Najdi forum

PROGRAM ZA ….

Na tem linku…
je možno sodelovanje pri klepetu v živo in se učiti angleščine.
Ker sama še ne znam tako dobro, ne razumem kaj moram imeti od programov itd. da se bom lahko udeležila oz. uporabljala to stran..
lepo prosim za pomoč in lepa hvala za kakšen odgovor

a nobeden nč ne more pomagat, al kwa

Kot prvo se moraš prijaviti (ustvariti svoj račun – account). To narediš tukaj:

Ko imaš račun narejen, se pa lahko prijaviš recimo na stran, kjer imajo teste in ostalo…

Lp, Max

Ampak pazi, stvar ni zastonj, oz. naj bi bila 7 dni, potem pa ti avtomatično računajo če se ne odjaviš.
Aja pa kreditno kartico rabiš, razen če ne želiš plačat za celo leto.

ma jest sm že prjavlena…in se pišemo preko tipkovnice se pogovarjamo, ne razumem pa kaj moram vse imet, da bi se pogovarjala preko slušalk…vem da moram met mikrofon,slušalke, sam ne vem kwa še..ker ne razumem vsega, dejte mi pomagat prooooosssiiimmmmmmm

Predvidevam, da ti mikrofon in slišalke delajo. Če hočeš govoriti preko mikrofona, naj bi morala držati tipko Control (Ctrl) in tako naj bi te ostali slišali in obratno. Je to to? Mislim, da kakšnega dodatnega programa za voice chat software ni potrebno imeti. All you need is a microphone and headphones! Tako piše.

Lp, Max

ampak a ni potrebno imeti kakšen program kot je npr.real player, ali kaj podobnega.Jaz pritisnem ctrl tipko sam ne dela..druge pa jaz slišim, sam oni mene ne

Mislim, da če ti slišiš ostale, bi morali drugi tudi tebe (brez dodatnih programov). Probaj levo in desno tipko Ctrl. A lahko spreminjaš kakšne nastavitve (settings), ko se prijaviš v sistem? Mogoče se da kaj nastavit…

Kaj pa če bi ti tiste, s katerimi se pogovarjaš oziroma tipkaš, vprašala kako imajo pa oni nastavljeno?!

Lp, Max

ampak tukaj-…
nekaj piše o tem programu, samo jaz ne razumem

zahteva da namestim MICROMEDIA FLASH PLAYER 8….računalnik pa me opozarja, da bi ta program lahko škodoval mojemu računalniku..a kdo pozna ta program

Ti kar inštaliraj ta program, ti ne bo nič škodovalo, računalnku seveda 🙂 Ja, ta program potrebuje za normalno delovanje vsega kar potrebuješ…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close