program za vodenje s.p.
Pozdravljeni.
Prosila bi če ima kdo izmed vas kakršenkoli program za vodenje
poslovnih papirjev s.p.
S.p. ni davčni zavezanec. Moj fant ima podjetje pa plačuje mesečne
računovodske storitve 30.000,00 nsit mesečno, nima zaposlneih in ni davčni zavezanec. meni se zdi to zelo veliko. ker imam čas bi rada malo sama poskusila kako to gre, pa rabim kakšen primeren program.
Hvala.
Eva, tudi jaz iščem primeren program za enostavno knjigovodstvo (s.p.). Koliko stane ta program SAOP) Je možno dobiti preizkusno verzijo? Moj mail: izobrazevanje@gmail.com
Želela bi samo povedati, da vodenje računovodstva za zasebnika ni samo vnašanje in evidenca faktur, potrebnega je tudi veliko znanja ter spremljanje davčne zakonodaje ter splošno znanje na veliko področjih : pravno, mednarodni in slovenski računovodski standardi ipd…. Nekateri si prelahko predstavljate vodenje računovodstva. Sicer pa je odločitev vaša, vsekakor pa boste spremenili mnenje ob prvem obisku davčnega inšpektorja, ko se boste morali pogovarjati na njegovi ravni; pa boste ugotovili, da bi bilo bolje, da obdržite “strokovnjake”, ki obvladajo zadeve, kot je to sedaj verjetno vaš računovodski servis.
Oprostite, to je le nasvet, tudi v našem podjetju se je tako zgodilo…cena ni ključnega pomena, to smo ugotovili šele po davčnem pregledu. Sedaj plačujemo računovodskemu servisu več, vendar mirno spimo.
Forum je zaprt za komentiranje.