program za print na CD-je
Imam CD label print ki je bil zraven k printerju, ampak mi na žalost ne printa čist do luknjice na sredini in me moti. Gledala sem da ima easy photo print tudi možnost printti na CD ampak tam imam pa drugi problem, namreč nima nastavljeno da lahko dam preko celega CD-ja eno sliko, ampak mora biti veš slik (najmanj 4).
Torej, kateri program printa od roba do luknje?
ok, hvala…to že vse obvladam ampak ne boš me prepričala da tebi printa čist do luknjice notranje, ker sem probala tudi pri kolegici ki ima 4200 Canojna pa tudi gre notranji rob nastavit samo do -10. Dalje ne gre za nič na svetu. Razen če ti printaš na CD-je ki niso v celoti beli, ampak imajo na sredini malo prozornega. Meni se gre za take ki so 100% beli in bi rada vseh 100% naprintala.
Ta program uporabljam že 2 leti če ne več pa do zdaj nisem pogruntala da poleg standardnih tipov (12 in 8) ki sta shranjena v tem programu lahko nastaviš še kao svojega in mu določiš vse mere kot si sam želiš.
HVALA HVALA HVALA…jaz sem se pa že skoraj prepirala s teboj! SIcer, na napakah se učimo.
Zakaj ne bi bili tisti pravi namenjeni tiskanju? Seveda da so! Saj piše na njih printable, samo so dve različni varianti, od roba do luknje beli ali pa taki ki niso čist do luknje na sredini beli, malo je prozornega, so pa vsi prav za tiskanje.
Barva je obstojna dokler ne pride v stik z vodo. Kaj pa ti uporabljaš?
Forum je zaprt za komentiranje.