Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija program za pretvorbo cda v mp3

program za pretvorbo cda v mp3

Kateri program mi lahko priporočite za pretvorbo glasbe z audio CDja v format mp3? Mogoče mi je kdo pripravljen pomagati…

CdEx

Program imam inštaliran, a mi ne deluje v polnih funkcijah (ne zaznava mi datotek .cda, konvertira pa waw v mp3 in obratno). Ob zagonu mi javi, da manjka neki ASPI driver… Kaj sedaj?

Pritisni F4 (Settings), pojdi na jeziček CD Drive in namalaj kljukico pri Use Native NT SCSI library.
Nato vstavi cd v enoto in bi moralo gret.

Če imaš datoteke cda na disku, potem se stvari nisi lotil pravilno.
V CDA datotekah so le nekateri podatki o dolžini itd in ne vsebujejo dejanskega audio zapisa, zato moraš glasbo nujno ripati iz cdja .

Glasbo imam na CDju, pa mi vseeno ne deluje. V Options/setings imam nastavljeno, kot si napisal. Ko odprem jeziček Convert, imam prve tri opcije onemogočene (F8,F9 in F10) in tudi v seznam datotek, ki jih želim konvertirat, jih ne morem dodati. Kaj bi lahko bilo narobe?

Tega si zdolčkaj: , če je pa (slučajno) 30 days trial verzija, mi pa piši na ladyl01@afnegunca.com in ti pošljem “normalnega”.

LadyL, glej pm, prosim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close