Najdi forum

program za oblikovanje

Ojla,

prosim svetujte me, ker jaz se ne razumem na tehnologijo, a se moram potruditi in oblikovati en model oz. npr. skico. Svetujte mi, kje naj dobim brezplačen program za download (po možnosti slovenski), da bom v njemu lahko oblikovala takšne in drugačne oblike ter dodajala slike in pisala.

Upam, da ste me razumeli. Najlepša hvala.

Sicer ne zastopim čisto kakšnega modela bi ti oblikovala 🙂

Napiši za začetek vsaj to ali naj bi bilo to 2D ali 3D?

lahko je 2d

Ne vem, ko si tako skrivnostna 🙂

Osnovne oblike lahko rišeš že s slikarjem, ki je del windowsov, z njim lahko dodajaš tudi slikce in pišeš. Če ti bo zadostvovalo pa ne vem.

Sem že poiskusila pa mi ne zadostuje! Zakaj sem skrivnostna? Kaj moram še povedati? Narisati moram malo bolj zakompliciran misleni vzorec oz.en model.
Prosim, prosim pomagaj mi in mi svetuj še kakšen program.

Ahm amh, bolj kot kak diagram misliš…

Za take stvari je idealen Visio, ki pa ni zastonj, lahko pa zastonj dobiš CADE, ki je taka okleščena kopija Visia .
Da bi bilo pa v slovenščini kaj podobnega, pa še zastonj pa ne vem.

Hm..ne, ne kot diagram. Rabim bolj oblikovalni program, da bi nastala taka slika kot je tukaj http://www.umic.pcm.gov.pt/NR/rdonlyres/2EE26926-CC92-4FE4-AFCD-A9E2E1983E54/137/II_Plano_Accao_eGov.pdf v pdf na strani 27.

No zdej vsaj veva o čem se pogovarjava, no v bistvu jaz vem :))

Te oblike so že 3D in za take stvari delat potrebuješ tudi ustrezen program, ki zna senčit in podobne finte. Ni pa to tako simpl kot pasulj.

Jaz bi se tega lotil tako, da bi si na netu poiskal že narejene predloge oz. oblike in bi potem tiste dodelal in jih malal na platno s slikarjem ali čem podobnim.

Da vidiš o čem govorim si oglej tole stran z oblikami , gumbi , najde pa se še marsikaj.

hmmm najlepša hvala. Očitno me čaka veliko dela.

Lepo se imej.

Izvrstno orodje za oblikovanje raznih shem je SmartDraw:

Poskusi, morda bo delala tudi preizkusna verzija.

Ja, ta program je odličen, a bi kar nekaj časa (beri: dnevov) potrebovala, da bi se vse navadila, ker ima 1000 in eno funkcijo.
Kje bi pa serial number našla za ta program, da bi ga vedno imela, ker je res odličen.
Hvala.

sej bi povedu pa ne smem ker to ni piratski forum 😀

v google napiš serials.ws pa klikn i’m feeling lucky
pa boš pršla na želeno stran z seriskimi
lahk pa isto nrdiš z cracks.am ampak samo če maš dobr anti virus 😀

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close