Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Program za obdelavo slik- slideshow z glasbo za DvD

Program za obdelavo slik- slideshow z glasbo za DvD

Pozdravljeni !

Zadala sem si nalogo, da naredim filmček iz slik, dodam glasbo in vse skupaj spravim na DVD.
Našla sem super program – DVD Slideshow Builder, a sem na koncu ugotovila, da bi mogla meti full verzijo – kupljeni program, da ne bi mela pol čez celi “film” reklamnega sporočila … 😀
Imam tudi Picasa 3, ki je drugače tudi vredu, vendar se mi zdi, da je tu možno dodati le eno pesem za spremljavo. Ali se motim ?
Zadnja šansa mi je Windows Movie Maker.
Za obdelavo oziroma učinke in okvirje sem uprabila Ulead Photo Express 6.0 – 30 dnevno verzijo. Jo kje lahko dobim full verzijo free?

Imate kaki nasvet, predlog glede vsega skupaj ?
Rabim nujno..

sam sem že doolgo nazaj kupil DVD-RW ..
pa je bil zraven programček za izdelavo vsega živga..pa ne demo..
morda je bil kak € dražji kot bulk verzija..

tako da ne vem.. a ste dobili podarjen DVD-RW..brez software-a..???

sicer mi ni čisto jasno kaj bi vi želeli:
ali narediti samozagonski DVD, ki po vstavitvi v DVD sam štarta s predstavitvijo..
ali samo želite shraniti datoteko z video ali pps predstavitvijo na DVD??? kot datoteko..

če gre za drugo varianto:
morda poizkusite tole…
OpenOffice.. različica win Offica, ki vsebuje tudi izdelavo PPS prezentacij…(cca 120Mbytov)..

oz za video sekvence uporabite..
.. VirtualDub..ga najdete na netu..zastonj/free ni treba instalirat..samo skopirate na disk in startate..(cca 1,5MBytov)
odpira slike, jpg, bmp, tiff
video mpg, avi,..
skratka skoraj vse..

če pa gre za prvo varianto:
za izdelavo DVD-ja rabite “DVD authoring tools”…
kaj pa uporabljate za zapis na dvd..nerota?? ker ta že ima vse potrebno..
da naredite menu in da se zapeče ustrezni format!! (MPEG2)…zato sem tudi vprašal če ste dobili “podarjen” dvd-rw

torej kaj želite??

Meni je tale prirasel k srcu, priporočil mi ga je sošolec:

Delaš kar si zamisliš, pomeša ti lahko tudi fotke med sabo, doda efekte po naključnem zaporedju, dodajaš mp3 po želji, določaš dolžino pesmi in še in še. Na koncu samo že vstaviš prazen DVD… in zadevo lepo prek tv predvajaš frendicam.

Kako boš prišla do njega, ti pa ne smem niti namigniti.

Hvala za vse predloge !

Sprobala sem že mnogo takih programov – najboljši se mi je zdel Dvd slideshow builder, ki pa je na žalost bil samo trial verzija.

Najhuje je, da sem projekt spravila na dvd in šele takrat ugotovila, da ma vse svojo ceno…

Najbolj sem navajena na W movie maker , kjer pa imam problem, da mi na shranjenem filmu občasno kaj preskakuje ali pa je kaj popačeno. Mogoče je kriva dolžina filma ? ( 200 slik ) … Zgubla sem že živce,presedela mnogo ur pred računalnikom- na koncu zaman.. najhuje pa je, da sem to nekomu obljubila, pa še v časovni stiski sem .

Zato bi bila vesela vsakega konkretnega predloga ali linka. Lahko mi pišete tudi na sabina.008@hotmail.com

do kdaj pa potrebuješ rešitev imeti narejeno ?

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

v nedeljo

si že uspela ?

Najbrž je, ponudil sem ji pomoč na daljavo, pa se ni odzvala po e-pošti, al pa ne prebira pošte.
Pa drgač Klemen, kako si mi? :)))

Ah po mojem je že uredila.

Drugače sem pa za en k**** dela je več kot preveč 🙂 Po eni strani je to dobro, po drugi
strani pa za en k?**** .

Pa na vašem koncu – dela dovolj v času recesije – mah saj se kar povsod malce pozna
vse skupaj..ampak se ne damo 🙂

lep pozdrav,

Hi !

Zadeva že urejena – čeprav po prvem planu…
Včasih se je treba sprijaznit, da vse rabi svoj čas, dnar al pamet…

Vseeno hvala za pomoč in predloge vsem !!!!!

Pa pa 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close