Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija program za brezžični prenos podatkov

program za brezžični prenos podatkov

Hčerka ima gsm telefon LG COOCIE in ni dobila zraven kablov za prenos podatkov. Ugotovili smo, da se podatki lahko prenašajo brezžično, vendar je potrebno na računalnik prenesti program, ki to oomogoča. Mi pomagate prosim kako in kje najdem program? Hvala

Mislim, da omenjeno ne bo držalo (lahko pa da se motim).

Povezava telefona (LG Cookie) z računalnikom gre preko programa “LG PC Suite” vendar za povezavo uporablja USB (priložen kabel).

To, da ima telefon WIFI (wireless) pa ne pomeni, da se lahko priklopite na računalnik.
Lahko se priklopite na WIFI usmerjevalnik in tako omogočite delovanje interneta na telefonu preko WIFI.

Za povezavo (podatkovno) z računalnikom vam ostane le še “bluetooth”. Seveda je pogoj ta, da ima tudi računalnik možnost “bluetooth”.

Predlagam, da kupite USB kabel za sinhroniziranje z računalnikom. Lahko sicer uporabljate WIFI (z računalnika naložite neko vsebino na internet in potem z telefonom to vsebino prenesete z interneta in obratno) ali pa bluetooth (pošiljanje datoteka po datoteko) vendar gre zadeva veliko hitreje in lažje z USB kablom.

lp

Hvala za hiter odgovor. Sama se totalno nič ne razumem v to tehniko. Danes mi je namreč trgovka dejala (hotela sem kupiti kabel), da je brezveze da kupujem kabel, ker ima pač telefon možnost brezžičnega prenosa preko bluetooth, s tem da ga je treba namestiti. Imamo rač. hp ProBook 4710s – Windovs7.
Hvala

Pozdravljeni,

Na spletu se omenja LG SYNC aplikacija. Bodo pa pravi odgovor zagotovo vedeli na pooblašenem servisu za LG aparate, ki je VAMA TRADE POVŠIČ & Co. d.o.o.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Omenjaš da maš PC HP ProBook 4710s…Ker ta pc ma vgrajeno bluetooth tko da na telefonu vklopi bluetooth in na pc preveri če je vklopljen bluetooth in ko to narediš pol v telefonu pejd v program bluetooth in klikni naj išče naprave in bi moglo zaznat vaš pc 😉

Hvaaaala za hiter odgovor.
naredili kot ste napisali vendar na telefonu piše naprava ni najdena.
Bluetooth
vklopljena na računalniku.
Lep dan in hvala.

Zahvaljujem se Vam za info.
Lep pozdrav!

HVALA ZA POMOČ!!! USPELO JE!!!

Zanimivo. Sam imam HP ProBook 4710s in NIMA vgrajenega bluetooth 🙂

To je malo čudno da nimaš…Sam tut mam HP ProBook 4710s pa mam vgrajeno…;)

Zgleda da ne … v control panel ni nikjer ikone, tudi v device managerju ne kaže nikjer. Tudi na nobeni tipki ni narisana … sklepam da nimam? Imam pa Win7 enterprise…

Mi smo jo našli pod skrite ikone in potrebno je vklopiti gumbek poleg vklopa in izklopa. Na gumbeku je narisano (preprosto povedano9 pismo pa ura ali kaj??
Telefon nam je zaznal in ga namestil pod naprave, obenem prenesel vse slike iz telefona.
Zdaj pa se še ukvarjamo, kako prenesti glasbo iz računalnika na telefon. Mogoče še kakšna vaša pomoč.
Hvaaaaala, lep dan!

Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje na smart phonih, kako nastaviti povezanost do interneta SAMO preko wifi in kako ukiniti, da se telefon vseskozi povezuje preko brskalnika mobilnega operaterja, kar je pa seveda plačljivo 😉 Govora je LG Prada.
Navodila so izjemno skopa, nič pametnega ne najdem. Kdorkoli?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close