Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija proglemi z anitivusnimi programi

proglemi z anitivusnimi programi

na računalniku imam inštaliranega antivirsni program pc cillin, vendar ker poskusna verzija traja samo tri mesece mi je kot prezplačna uporaba že zdavnaj poteklo. zato pa tudi ne morem več updatat program, virusi so seveda pa vsak dan novi. poskusil sem inštalirati kakega novega in sicer pando, f secure pa še ene ki sem jih dobil brezplačno. in vskih ko sem kakega inštaliral se mi je takoj ob inštalaciji računalnik zablokiral. ne morem ga niti ugasnit. potem ga morem izklopiti in vtičnice. in ko računalnik ponovno zaženem se mi tako počasi odpira. normalno v winse uspem priti šele po kakih dveh urah,. ko kliknem na kako ikono potrebuje cca 10-15 min da se mi potem odpre. skratka vse dela zelo zelo počasi. vsakič sem seveda porabil ogromno ur toliko da sem iz nazorne plošče izbrisal ta na novo inštaliran protivirusni program in ko sem ga izbrisal je računalnik delal normalno.

zanima me kaj je z mojim računalnikom narobe.

Včasih so težave ob nameščanju AV programa znak, da je računalnik že okužen, ni pa seveda nujno, da je res. Poskusi namestiti še kakšen drug program, npr. AntiVir in v varnem zagonu preveri vse diske.

Pa si prej odstranil stari antivirusni program?

lp

http://deteljica.moj-album.com/

ne nisem odstranil antiivrusnega. ponavadi sem poleg cilina imel tudi pando. sedaj pa ko inštaliram bilo kateri antivirusni mi začne delati računalnik ful full poačasi (kot sem zgoraj že napisal)

Odstrani vse antivirusne programe, pol si nalož nod 32( trial verzijo dobiš na njihovi uradni strani), zaženi sistem v safe modu in preskeniraj računalnik. Crack za noda pa dobiš na netu. ( emule al pa kej podobnega)

Pa zakaj bi imel nameščena kar dva AV programa? To je povsem nepotrebno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close