prodati avto?
Čist različno, midva sva prodajala prejšnjega full dolgo, pa ga nisva mogla prodati. Ko sva ga pustila v avtohiši, pa so ga prodali v manj kot tednu dni.
Moraš vedeti, da imajo ljudje večje zaupanje v avtohiše, poleg tega jim avtohiše ponujajo leasing, razne garancije ipd. (vsega tega jih ti kot zasebni prodajalec ne moreš ponuditi).
V glavnem, težko je prodati, kar pa ne pomeni, da je nemogoče. Lahko bosta imela srečo in bosta takoj prodala. Dajta ga na avto.net in bosta videla. Čist odvisno od situacije, lahko naletiš na enga, ki kupuje točno to in ga prodata mimogrede.
Nasplošno je paveliko težje prodati avto zdaj, kot pa je to bilo par let nazaj, ko ni bilo krize. Še tik pred krizo si lahko prodal avto za šalo, še posebej, če je bila kaka dobra znamka. Jaz sem imela nesrečo in prodajala Golfa (totalka razbit). Takoj, ko sem objavila oglas (še nisem niti utegnila fotk prilimat), je začel gsm zvoniti v eno… sploh se nisem folgala javljati, prav grebli so se zanj, na koncu se dobila full dost za njega. Takoj, ko se je začela kriza, pa zatišje čez noč. Tip, ki je moj razbit avto kupil, ga je potem porihtal v nulo, ampak je zelo malo dobil zanj, ker je že bil začetek tega bednega obdobja. On ga je namreč kupil samo zato, ker zna sam popraviti in da bi potem kaj zaslužil z njim, pa je na koncu imel še zgubo po mojem.
Pa še ena primerjava… pet let nazaj, ko sem kupila 3 leta starega Golfa, sem dala zanj 13.000 €,. Letos pa sva dala za 3 leta starega (boljšega od prejšnjega) Golfa samo 9700 €. Pa je prejšnji bil res slabši v vseh pogledih kot ta zdaj. Zdaj si pa predstavljaj, kako so cene avtomobilov padle!!!
Megana Coupe Gt line,avto je drugace moj,imamo se enega,a se nam ne izide vec z 2 avtomobili,zato bi jaz prodala svojega -ceprav mi bo kar hudo-je namrec super za voznjo pa se lep povrhu-moz bi dal pa svojega v avtohiso,kjer imava nagledan nekoliko vecji avto za vse 4. Drugace ja pa star dobro leto in pol z 19.000km in zgleda kot nov.
daj ga na avto.net, pa boš videla. včasih je bilo seveda veliko lažje prodati avto kot danes, ampak mogoče pa se najde nekdo, ki išče prav to, kar ti prodajaš. vsekakor pa moraš najprej dati oglas ven, da boš videla, kako in kaj.
moraš vedeti, da je veliko lažje avto prodati avtohiši, ko lahko kupcu zrihta leasing (brez tega si danes v teh čudnih cajtih malokdo lahko kupi avto) in da razne garancije. ljudje imajo tudi nasploh več zaupanja v avtohiše.
daj ga na avto.net, pa boš videla. včasih je bilo seveda veliko lažje prodati avto kot danes, ampak mogoče pa se najde nekdo, ki išče prav to, kar ti prodajaš. vsekakor pa moraš najprej dati oglas ven, da boš videla, kako in kaj.
moraš vedeti, da je veliko lažje avto prodati avtohiši, ko lahko kupcu zrihta leasing (brez tega si danes v teh čudnih cajtih malokdo lahko kupi avto) in da razne garancije. ljudje imajo tudi nasploh več zaupanja v avtohiše.
BMW si videl, da zmaguješ ta mesec? Nagrada je tvoja.
Primož
V blebetanju. Hujši ko Pušenjak pa vse babe[/quote]
Ti mater, pa tudi ti ravno ne zaostajaš knede?
Ampak še vedno ne vem kje sem “zmagal”….[/quote]
Ti mater, pa tudi ti ravno ne zaostajaš knede?
Ampak še vedno ne vem kje sem “zmagal”….[/quote]
tu http://med.over.net/forum5/read.php?151,7677518%5B/quote%5D
Ti mater, ni ravno kako bi rekel nek dosežek…
odkup vozil takoj
Re: ODKUP RABLJENIH AVTOMOBILOV 031264290
30.12.12 22:57
ODKUP VOZIL VSEH ZNAMK
odkup rabljenih vozil od letnika 1997 naprej, vse znamke vsi modeli
-cela,poškodovana,karambolirana ali v okvari…
– Poplačilo vašega leasinga in takojšen odkup
– Odkup službenih vozil v paketu-lasten odvoz (avtovleka)
– Brezplačen prepis – Ogled kjerkoli po dogovoru
– Nudimo dobro gotovinsko plačilo
Vaš klic pričakujemo vsak dan , tudi ob vikendih in praznikih. Tudi če je vašo vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem ce seveda to želite…
031264290 pokličite
Ma jaz ne zastopim kako je lahko tolk ljudi takih gnojev od gnoja, da raje fukne čuka ali dva v kanto, ker se mu ne da ukvarjat s prodajo…kot da jih je tolk z lahko prišparat….no, ajde, najbrž gre pri dost lastnikih za sistem kreda na kredo in se jim jebe…
In še to: če je prodajalcu posrednik postavil smešno nizko ceno, zakaj potem prodajalec ne naredi nekomu znanemu lepe usluge in mu avto proda po isti ceni??? To pa ne…