Prodate himen? Za koliko?
mlada prasička, 23.09.2025 ob 20:12
sem nedolžna 17 let dam za 1000 000 evrov
Me zanima te spoznat in se dobit s tabo. Si za? Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se zmeniva?
Prodate svoj himen device? Za koliko prodate? Vam dobro plačam. Moj kontakt ustrezentrden@gmail.com.
Prodate device himen? Za koliko ga prodate? Vam lahko dobro plačam. Kontakt imam ustrezentrden@gmail.com.
Gina586, 24.09.2025 ob 20:08
Daj mi vse naslove ki jih imaš. Vključno z pravim. Pa ti pošljem svoj kontakt. Me zanimaš zelo. Stara sem 17 let. Iz Lj. Hočem pa vse naslove. Brez tega ni nič.
Moji email naslovi so:
Tudi ti mene zanimaš.
Vsi tej naslovi zgoraj so pravi. Lahko pišeš na vsakega od teh, če hočeš. Ti odgovorim.
Piši mi pa na prvega in to je ustrezentrden@gmail.com, da se spoznava in zmeniva?
Gina180, 24.09.2025 ob 20:38
Ne ne. Ljubimec moj vroči. Onega z imenom in priimkom hočem. Mislim da to nebo težava. Za takega pogumnega in postavnega moškega. Ufff sem že vsa nabrekla tam spodaj…
Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se zmeniva za visoko nagrado tebi?
Gina180, 25.09.2025 ob 10:30
Oh oh oh. Kako te komaj čakam. Da me razdevičiš. Upam da boš nežen. Daj mi pravi kontakt. Ime in priimek.
Mi pišeš na ustrezentrden@gmail.com in ti tam povem moj pravi kontakt? Za koliko € se bi ti srečala?
Gina180, 25.09.2025 ob 12:52
Zastonj. Samo povej kar te sprašujem. Tukaj. Sem na Zaloški v Lj. Bi lahko kar zdaj…ker hočem postati prava zenska. Napiši mi tukaj ime in priimek. Pa se takoj dobiva….močno me ščemi.
Sporoči mi na ustrezentrden@gmail.com, da ti povem ime in priimek? Vse se zmeniva na emailu kakor hočeš.
Gina180, 25.09.2025 ob 20:30
Ojoj. Sama si jo bom preluknjala. Ne zdržim več…..
Lahko počakaš, da ti jaz…? Sem nežen…. Mi sporočiš na ustrezentrden@gmail.com, da se dogovoriva, da ti jaz pomagam….?
Forum je zaprt za komentiranje.