Prodana stanovanja Lj.
Prodam stanovanje
45m2 v Lj.Fužine, z 22m2 atrija na Z strani.
Stanovanje ima predosbo, kopalnico z WC, kuhinjo, dnevno sobo ter ločeno
spalnico. Prodaja se opremljeno.
Pogled je na zelenice ter igrišče, mirno okolje, parkirišče v bližini, prav tako tudi ostala infrastruktura. V bližini reka Ljubljanica ter rekreacijske poti proti hribu Golovec.
Cena 137.ooo eur.
Pozdravljeni,
v kolikor je stanovanje adaptirano oz. odlično vzdrževano in je pogled iz atrija kolikor tolikor “normalen” (odprt pogled,…), bi stanovanje moralo biti prodano za cca.115.000€. Lokacija v teh časih nima prav dosti pomena-vsako nepremičnino je težko prodati (kupce je strah in čakajo, visoke obresti v bankah,…).Mogoče je bolj zanimivo zaradi atrija (ali pa manj) in pa funkcionalnih razporeditev na Fužinah. Ker pa je, žal, dandanes tako, da stanovanja kupujejo predvsem tisti, ki imajo gotovino in kupujejo nepremičnine za investicijo, si oni lahko privoščijo pošteno zbijanje cen. Takšnemu kupcu ne boste prodali niti za 100.000€.
Oprema je pri cenah običajno brezpredmetna.
lp in srečno.
30 let staro stanovanje v najbolj neugledni cetrti v Ljubljani za 137.000…
Res ne vem ce boste nasli kupca za tako ceno,razen ce ga bo kupil kaksen diler ki ima dosti nelegalne gotovine in se je mora znebiti…
Tako stanovanje ni vredno niti 1500€ na kvadrat,če pa boste dobili kupca za tako ceno kot ste jo nastavili,pa se prosim oglasite v tej temi, da bomo se malo pokomentirali.
Če morate nujno prodati nastavite ceno na 100.000 pa se za tako ceno boste tezko dobili kupca.
Stanovanje bi morali prodati pred enim letom,pa bi mogoce dobili nastavljeno ceno?!?
Vseno vam zelim veliko srece pri prodaji.
TheMan
Fuzino so najbolj neugledna spalna cetrt v Ljubljani,atrij je lahko plus,lahko pa je tudi minus(vecja moznost vloma…)
Zaradi takih kot si ti filizof,pa so tudi cene tako visoke kot so.
Sam si lastim popolnoma obnovljeno stanovanje(45m) za Bezigradom,200 m od centra,s privatnim parkiriscem in če bi prodajal danes si ne upam nastaviti cene 137.000…
Lahko pa da so fuzine postale nov beverly hills…
Ce jim danes uspe prodati to stanovanje za 100.000 so zadeli na lotu.
Cez eno leto bojo tezko dobili 80.000€
Koliko pa si ljudje predstavljate da so vredna 40 let stara stanovanja v spalnih cetrtih…
Cas sprememb prihaja,tud jaz zgubljam na ceni svojega stanovanja ampak tako mora bit, dogaja se korekcija cen zaradi napihovanja agentov in angencij od leta 2000 naprej!
Pa ni normalno da si normalen par s povprecno slovensko placo (900€na osebo-skupaj 1800€) ne more kupiti enega 40 kvadratnega starega stanovanja v bloku…
Tega bo pocasi konec,in tisti ki delamo in sparamo bomo postavljali pogoje nakupa.
Vsaka stvar na svetu je vredna samo toliko,kolikor je nekdo pripravljen placati…
TheMan
Hvala za razna pojasnila,
predvsem pa prihajam iz podeželskega konca, v Fužinah sem že 2o let, prej sem bila za Bežigradom, Rudniku, Šiški, pa lahko povem, da imam tu mir, razne rekreacijske potke po katerih uživam,pa samo suprege obujem in že letim po raznih poteh…
Skratka, tudi jaz kupujem večje stanovanje ponovno v Fužinah, zato moja
cena izhaja iz prodajnih cen na tem okolišu.
Omenim še to, da je znanka ravnokar kupila stanovanje v Fužinah in je za 84m2 adaptiranega stanovanja, lepega, sončnega, lep razpored plačala 185.ooo eur. Preveč?!
Tudi jaz čakam da cene padejo, tako meni kot drugim.
TheMan hvala za tvoje razmišljanje
Lep pozdrav,se mi zdi da je vasa znanka absolutno preplacala stanovanje.
2200€ na kvadratni meter stanovanja na fuzinah je absolutno prevec,ljudje sami vzdrzujemo visoke cene nepremicnin ravno s takimi nakupi!
Vsi ki zivimo v ljubljani ,vemo da so blokovska naselja najslabsi okolis…
Ogromno ljudi na majhnem prostoru,ni parkinga,kriminal…
Upam da vam uspe prodati stanovanje za zastavljeno ceno in vam potem uspe kupiti vecje za bolj ugodno kot je zdaj.
Tudi sam sem v podobni situaciji kot vi,trenutno se v 45 kvadratih,do konca 2009 pa upam da v vecjem.
TheMan
Forum je zaprt za komentiranje.