Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PRODAM VREDNOSTNI BON ZA ROMANTIČNI TEDEN V PARIZU!

PRODAM VREDNOSTNI BON ZA ROMANTIČNI TEDEN V PARIZU!

Prodam bon v vrednosti 740 € za potovanje v Pariz in sicer za šest dni dveh oseb v dvoposteljni sobi. Prodam za 300 €.

Mi na žalost zaradi določenih zadev ne bomo šli, zato prodam po manj kot polovični ceni.
Kogar zanima naj me kontaktira na mail sabina.rok@gmail.com , kjer vam bom podrobno napisala ves program potovanja in ostale podatke.

lp

Mene pa zanima, na kolikih forumih si objavila to prodajo bona? Jaz sem jo zasledila vsaj 3x pa vedno te nekdo popljuva! Morda bi bilo priporočljivo, da ali znižaš ceno ali pa ga daš naprej na tak način, kot si ga ti dobila.

pa zakaj vsi takoj napadate ljudi, ki hočjo prodat svoje bone… men se zdi, da je čist normaln, da človk hoče imet nekaj od nagrade, ki jo je dobil…se pač zgodi, da kdajpakdaj ne gre vse po načrtih, se pač ne moreš udeležiti in se ti enostavno zdi neumno, da nagrada propade… pa še to: če se vam zdi 150 eur za teden dni pariza na osebo veliko… hja, ne vem s kom se pogovarjam…

Očitno ne veš o čem govoriš črnčk, ali si pač tudi od kakšne agencije! Ja recesija vas bo mogoče vsaj malo razredčila!

Živjo!

Mene pa zanima kako se potuje, z avtobusom, letalom?

Potuje se z avtobusom.
Bon je vnovčljiv do novembra 2009.

Kaj pa vsebuje ta bon, samo spanje, ali je to riganiziran izlet z avtobusom, kaj hrane, koliko je doplačil?

anejka, prosim te, pa ne boš kupovala nekega bona za 300 eur, ki ga dobiš, če greš na eno predstavitev? Dajte pozanimajte se malo preden segate v svojo denarnico, ti prodajalka pa daj si že dopovedati, da ne moreš nečesa prodati, kar lahko vsak dobi zastonj.

Mislim, da je prodajanje takega bona višek nesramnosti in pokvarjenosti! Podobni aranžmaji so se ponujali za Barcelono. Baje, da s programi in izvedbo ni bilo nič narobe, ampak, da gre nekdo prodajat nekaj kar je dobil zastonj ZAVESTNO – hudoooo.

Pa še to: to nima nobene veze z recesijo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close