Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam v Lj.

prodam v Lj.

Lj, Fužine prodam stanovanje 45m2 z atrijem 22m2.
Stanovanje ima predprostor, kopalnico z WC, spalnico, kuhinjo ter večjo dnevno sobo iz katere je izhod na teraso z atrijem. Lega je Z, mirna zelena okolica, igrišče blizu, prav tako parkirišče. Cena 136.000 eur.

in your dreams

Ne vem no meni se cena zdi kar visoka.Mi prodajamo za 110 z opremo ,garažo v hiši pa že nekaj časa prodajamo.Res pa je da ljudje čakajo ,da cene čimbolj padejo …..

Lep pozdrav,se mi zdi da smo vam ze pred dvema mesecema odgovorili,da je tako stanovanje vredno max 100.000€ glede na situacijo.

V realnosti pa je vrjetno vredno se nekaj manj.

Imate ze odprto isto temo nekaj mest nizje,ce se seveda gre za isto stanovanje.

Stanovanja za to ceno ne boste nikoli prodali,razen ce se kje se najde kaksen nepoucen in neumen kupec.

TheMan

Stanovanje bi se verjetno dalo prodati za okoli 105.000 EUR, če gre za stanovanje v prvotnem stanju. Četudi mogoče ni toliko vredno. A obstajajo ljudje, ki si želijo živeti na Fužinah. Mladi pari, družine, ki so nekoč tam živeli,… Tako pač je, čeprav mnogi tega ne razumejo.

Življenej v bloku je več al manj odvisno od tvojih najbližjih sosedov. Če imaš normalne potem ni važno za katero soseko gre. Če imaš pa kakšne divjake z najstniškim rejvarjem, ki cele dneve nabija muzko, ali pa oglušele upokojence ki morjo met radio do konca naglas da kej slišijo, potem pa ni važno ali živiš v kakem super duper modernem bloku, ker ti to nič ne poamaga.

mapy, se strinjam. Ko sem živela še v Fužinah, sem imela mir, mir in mir. Sedaj sem pa kar nekaj časa v BS# in moram priznat, da takega hrupa, nabijanj muzike nikoli nisem pričakovala za tako sosesko, ki velja boljšo od Fužin in kar pogrešam dobra stare čase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close