Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Prodam stanovanje – Izola

Prodam stanovanje – Izola

Prodam 2-sobno pritlično stanovanje z atrijem v Izoli, 10 minut do morja.
Cena ni dokončna.

Me zanima, a ne morem odpreti datoteke.

jaz tudi ne, pa nisem kandidatka, samo kaj lepega bi rada videla…

Meni napiše neveljavna datoteka 🙁

Saj to tudi mene tanima, pa ne odpre..::-((((

He, he, meni pa če klikam odpira strani ki sem jih gledala…

Meni tudi ne odpre, me pa zadeva zanima.

lp

zdaj upajmo da bo…se opravičujem.

mogoče pa bo :

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=2&nep=1&posr=1&detail=5451765&pic=1366008.jpg

Đizus, kakšna cena…………pa takooo mala kvadratura….

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Gospod, poglejte si na nepremičnine.net cene 2-sobnih stanovanj v Izoli oz. na splošno na primorskem…

jap cene na obali so nore. V bistvu je ta še kar normalna:))) Kateri bloki pa so to?

mi pa prodajamo hiško v Brkinih glih za 10% večjo ceno:)

To so bloki takoj pod južno cesto, naselje Livade – naprej od tistih rjavih, ”čudnih” blokov. Pred blokom je veliko parkirišče.

joj kolk krasno. res lustno stanovanje, ma ce bi bla s fantom pri dnarju bi takoj kupla. aja pa ce bi hotela na primorskem zivet hehe.
ceno pa doloca trg, tako da prosim ne se pritozevat ljudje.

jap cene na obali so nore. V bistvu je ta še kar normalna:))) Kateri bloki pa so to?

mi pa prodajamo hiško v Brkinih glih za 10% večjo ceno:)[/quote]

Kje pa prodajate? Mene bi zanimalo kaj več. Prosim, če date kakšen link do nepremičnine.

Lp

mi pa prodajamo hiško v Brkinih glih za 10% večjo ceno:)[/quote]

Kje pa prodajate? Mene bi zanimalo kaj več. Prosim, če date kakšen link do nepremičnine.

Lp[/quote]

ajej sem bila prehitra 🙂
Oglas še ni objavljen, ker smo ravno v fazi selitve. Prodajala se bo v Tubljah v novem delu vasi.
eva264@gmail.com
Bo pa oddan oglas za prodajo ali najem v mesecu februarju.

Lp[/quote]

ajej sem bila prehitra 🙂
Oglas še ni objavljen, ker smo ravno v fazi selitve. Prodajala se bo v Tubljah v novem delu vasi.
eva264@gmail.com
Bo pa oddan oglas za prodajo ali najem v mesecu februarju.[/quote]

Aha, hvala za info. No, pa sporoči, ko bo hiša na voljo za prodajo…:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close