Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam stanovanje – Bežigrad

prodam stanovanje – Bežigrad

Prodam 2-sobno stanovanje za Bežigradom, bližina centra (5 minut), BTC,avtobusne in železniške postaje….Cena po dogovoru.
majdab1@gmail.com

Manjka kar nekaj ključnih podatkov – kvadratura, starost, cena. Če imaš željo prodajati tukaj, napiši še to.

Sem dala zato mejl, da če se kdo zanima, da mi pošlje tja..
ampak dobro… stanovanje je veliko 59 m2 + 3m2 shrambe, renovirana kopalnica,parketi,tla v kuhinji,2 balkona-en je francoski,1.nadstropje s-z lega,stolpnica je urejena, čista, vse nanovo renovirano….
Cena je po dogovoru.

Ok, ponujam 30.000 €ur, plačam takoj, če si za sporoči kdaj imaš čas da podpiševa.

@Kupec-1: take nezrele komentarje obdrži kar zase, ne pa da smetiš tu po forumu. Saj vem, da se sam sebi zdiš blazno pameten.

Pojdi raje še na eno pivo.

Tebi ni ravno jasno kako se pogaja ?

Taki kot si ti običajno kupujejo predrago (kot na primer Celovški dvori ali pa Anotnov trg?).

Ne vem komu tu ni kaj jasno.

Če se tebi zdi predrago še ne pomeni, da je tudi res predrago. Meni se zdi kar OK cena za kar ponuja.

Če govoriš o stanovanju za Bežigradom, je težko kaj reči, saj cene nekako nisem zasledil.

Če pa govoriš o stanovanjskih blokih, ki sem jih omenil, pa je seveda cena stvar diskusije, bi bil pa pri taki ceni vsekakor raje na prodajalčevi strani…

Govora je o “stanovanjskih blokih, ki si jih omenil”. Cena je vedno stvar diskusije in razmisleka. Pod črto: meni se zdi cena OK.

To je zanimiva informacija in kaže na to da bodo cene kljub drugačnim županovim napovedim v prestolnici še naraščale.

Ja, tole s cenami je res en hudič…eni pravjo, da bojo še padle, drugi da čakajo na volitve (?), če sprašuješ po agencijah, samo jamrajo, kako se slabo prodaja…govorim za LJ.
Po vsej logiki, če padajo cene v prestolnici,ali bi morale padati tudi izven mesta ali pač ne?
Kaj pravite ostali?

Jaz mislim, da se cene v Ljubljani ne bodo preveč znižale. Če se bodo, se bodo “slabšim” stanovanjem. Ko pa je govora o novih stanovanjih znotraj ringa sem prepričan, da bodo cene samo še višje.

Vse se draži, storitve, gorivo, DDV za novogradnje se bo povečal, a vsi pričakujejo, da stanovanja bodo pa cenejša za polovico. Yeah, right! Trenutno se slabo prodaja, ker vsi čakajo napovedane pocenitve :). Jankovič je obljubil, da bodo stanovanja po XXXX/m2 in zdaj vsi čakajo, da se udejanji. Če je Jankovič rekel, potem bo pa že res :).

Če se Ljubljana poceni, se bo okolica za veliko večji faktor kot Lj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close