Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prodam parfume

Prodam parfume

Živjo!

Nisem si premislila glede parfumov, saj sem potem napisala tu na forumu, da še nisem doma in imam tisti e-mail samo na domačem računalniku, tako da če mi hočeš mi lahko pišeš na tanjasovulj@hotmail.com in ti bom odgovorila danes dopoldne oz. zgodaj popoldne, nekje do dveh bom v Lj, če mi pa ne boš pisala na ta naslov, potem ti pa odgovorim okoli treh, štirih, ko pridem domov in preberem mejl, ki si mi ga poslala na naslov tanja.sovulj@guest.arnes.si. OK? Drugače imam pa parfume doma, tako da jih lahko dobiš naslednji teden, od ponedeljka do srede enkrat, takrat sem namreč v Lj.

Lepo se imej in se slišiva.

Čao.

Alja

Alja, maila sem ti poslala na OBA naslova-na vsak mail eno sporočilo, zato me čudi, da nisi ničesar dobila.
V glavnem, meni bi bilo bolje, da se osebno dobiva, sem ti v mailu napisala, zakaj. Seveda se lahko zmeniva za naslednji teden, povej mi samo, kdaj imaš čas (ob kateri uri) in kje bi se dobili.

Petra, ne vem kako je to možno, ampak na hotmail nisem dobila tvojega mejla. Tako da ti odpišem ko pridem domov. Ni problema, nič ne skrbi, se bova zmenili kje in kdaj se dobiva, dobiš oba parfuma. Ti bom točno napisala kdaj imam čas. Ampak odpisala ti bom pa šele danes zvečer (mogoče že popoldne), ker takoj ko pridem domov šibam v Avstrijo in bom po vsej verjetnosti šele zvečer nazaj. Uživaj. Čao.

Alja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close