Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prodam parfume

Prodam parfume

Glej ga zlomka, Jaz sem dala za parfum NOA oz. Sweet perls od Lamisa za 100 ml pa 4.000 sit. Kje pa kupujete te parfume tako poceni?

Punce, v katerem Interšparu se da kupit te parfume? Ali dišijo enako kot originali ali le podobo? Ali imajo tudi ponaredek Noe, ali pa Escade (Ibiza hippie ali Sexy Graffiti)?LP

Jaz sem ga kupila na mejnem prehodu Fernetiči, je pa stvar takšna: parfum je enake kakovosti, trži pa se pod drugim imenom in v drugi embalaži. Ne vem pa, ali so ti parfumi res povsem enaki originalom.

Jaz sem ga kupila v Intersparu (na Viču, imajo jih pa tudi v Cityparku), videla pa sem samo ponaredek od Laure, Romo, Wish pa še kakšna dva sta bila. Izbira je bolj revna, ampak če ti diši kaj od tega, se ful splača, ker je vonj skoraj isti.
Ora, kje si ga pa ti kupila? Bi res rada vedela, ker tudi mene zanima, kje se še da dobiti te ponaredke. Ne vem pa, kako to, da je bil tako drag, jaz za nobenega nisem dala več kot 1800 sit, sem pa vse kupila v Intersparu.

Ja, poznam to foro. Jaz sem tudi kakšne 3 leta nazaj od kolega (on jih je namreč prodajal) kupila ponaredek od parfuma Kašmir in dala zanj 3 jurje, šele zdaj pa vidim, kako me je nategnil, ker sem isti parfum dobila v Intersparu za 1500 sit. Ti parfumi 100% niso iste kakovosti, ker se hitreje razdišijo in tudi vonj ni popolnoma enak, je pa zelo podoben.
Moja prijateljica je pa imela ponaredek od parfuma Hugo in je bila ful razočarana, ker je rekla, da se razdiši prej kot v eni uri.
Jaz sem pa z njimi fuuuuuuuuul zadovoljna. Pojdi pogledat v Interspar, jih imajo tam, kjer so deodoranti. Kot sem že rekla, je izbira majhna, ampak jaz vedno najdem kaj zase :))

Uff se je stvar zapletla. Pojma nisem imela o kakšnih poceni ponaredkih. Sorry! Pikapoka pojdi in si kupi parfum za 1.800 sit. Ej, žal mi je, a za 1.000 ga pa ne prodam saj s tem niti poštnih stroškov ne pokrijem.

Tedy, saj nisem rekla, da bi ti dala zanj samo jurja. Ker si ta parfum res zelo želim (namreč Miralce mi diši sto na uro, ampak je predrag), ti dam zanj 3000 sit. To je pa res zadnja ponudba, hehe. Si za ali ne?

Jaz sem tudi kupla Pink Wonder pa sem zanj dala tudi 4000. Zanima me, ali so ti parfumi v Šparu vsi v isti škatli, mislim v povsem enakih škatlah? Mogoče gre za več ponaredkov, pa so eni kao boljši in 4000 sit eni pa slabi in 1500 sit? Kot jaz vem Lamis sploh nima Wish-a, ima pa Romo, pa Lauro, pa Escado.
Naj še katera kaj napiše na to temo.

Lamis ima Wish, ker ga imam jaz. Kupila sem ga pa v Sparu.
Škatlice niso enake, ampak so podobne originalom in vsak parfum ima drugačno škatlo. Recimo od Rome je oranžne barve, od Laure svetlo modre, od Wisha pa je škatlica temno modre barve (na prvi pogled identična originalu), ima obliko kvadrata, gor pa piše BLUISH in tudi flaška je v obliki diamanta, tako kot pri originalnem Wishu. Tudi ostali parfumi imajo flaško podobno kot original. In na vseh zadaj na škatli piše, da so iz Belgije, zato dvomim, da gre za boljše ali slabše parfume, ampak so vsi iz iste firme in enako kakovostni.
Jaz sicer ne vem, zakaj se cene tako razlikujejo, ampak jaz dražjega od 2000 sit še nikjer v Ljubljani nisem videla. Je pa seveda možno, da so na mejnih prehodih dražji, saj tam imajo itak vse precej drago.

Uh, kako ste se razpisale :)) Me veseli, da bom izvedela, kje se še kaj da kupiti te ponaredke, namreč tudi sama jih kupujem samo v Sparu in ker je ponudba majhna, bi rada imela še kaj novega.

Živjo, Sister1!

Odločila sem se, da ti prodam Romo, za 2500 sit, ker je res brezveze da mi doma stoji in “dela šaro”:).Če si za se oglasi, pa se bova zmenili.

Ampak nekaj bi pa vseeno rekla: za Romo sem hotela 4000 sit in če sem napisala, da je v Mullerju 50 ml 10000 sit, potem to pomeni, da bi bilo 100 ml 20000 sit in bi bilo potem 70 ml (kar je je še v moji flaški) 14000 sit. In pol res ne vem po kateri logiki prodajam parfume samo toliko ceneje kot jih količinsko manjka? Prosim, razloži mi kako si to mislila.

LP

Alja

OK Pikapoka Pink wonder ti dam za 3000 sit. Poleg pa ti dam še deo stik od Laure Tempore – skoraj nov. Če si za mi piši na mail.

Petra, parfum ti prodam za 3500 sit, če želiš se še oglasi. 3000 se mi zdi vseeno malo premalo, glede na to, da je parfum nov, dobila sem ga pred kratkim, in sem ga samo enkrat povohala. Če si za kompromis, potem se še slišiva. LP

Alja, velja. Zgoraj sem videla, da prodajaš tudi Romo za 2500 sit – tudi to kupim, če bo seveda cena ostala takšna. Torej, če si za, ti dam za Cindy in za Romo skupaj 6000 sit. Prosim, da pustiš e-mail naslov, da se tam zmeniva glede podrobnosti. Hvala!

Alja, velja. Zgoraj sem videla, da prodajaš tudi Romo za 2500 sit – tudi to kupim, če bo seveda cena ostala takšna. Torej, če si za, ti dam za Ciny in Romo 6000 sit. Prosim, da pustiš e-mail naslov, da se tam zmeniva glede podrobnosti. Hvala!

V izoli vsako poletje ena ženska iz N. Gorice prodaja ponaredke 50 ml za 2000 sit. A valjda je boljše 100 ml za 1500 sit. Če mogoče ne ena in ista punca pravzaprav zbija ceno?

Vida, tudi če to počne ena in ista punca, tega ne bomo nikoli izvedeli… Konec koncev gre pa lahko vsak pogledat v Interspar in sam vidi, ali je kaj resnice v tem, da so parfumi res tako poceni. Jaz jih ne poznam, zato ne morem nič reči. Pozdravček vsem skupaj, pa da bi lepo dišale še naprej :)))

Ma jaz sem s primorske in res ne bom šla v Ljubljano preverjat. Bomo že izvedele!

Če so ti parfumi v Šparu res tako poceni bi te prosila, da mi kupiš npr. Pink heart ali Hip & hi. Parfum mi pošlješ po pošti z odkupnino, jaz pa ti dam 2000 SIT. Če si za in si iz Ljubljane mi pusti mail.

Erli, za ta dva parfuma še nisem slišala. Jaz od teh ponaredkov poznam samo Romo, Lauro, Wish, Kašmir in verjetno bi se še kakšen našel, ampak to je pa tudi vse. Tudi v Intersparu sem do sedaj zasledila samo kakšnih 5-8 različnih parfumov. Bom pa pogledala in ti sporočim, prav?

Živjo, Petra!

Velja, se zmeniva za 6000 sit za oba parfuma. S kod pa si? Jaz sem doma iz Gorenjske, ampak študiram v Lj in sem od ponedeljka do srede v Lj, tako da bi ti mogoče lahko osebno izročila parfuma. Povej, kako se bova zmenili.

LP

Alja

Alja, imaš ti mogoče kakšen mail? Jaz sem iz Ljubljane, tako da bi se načeloma lahko dobili, da mi izročiš parfuma. Če je možno, bi te lepo prosila, da pustiš svoj e-mail, ker tukajle se bova drugače zelo težko kaj zmenili.

Petra, moj e-mail je: tanja.sovulj@guest.arnes.si
LP

Samo nekaj sem pozabila…na ta mejl, ki sem ga napisala sem dosegljiva od jutri popoldan naprej, ko bom doma, če bi pa rada že danes ali pa jutri dopoldan kontaktirala z mano, potem mi pa piši na tanjasovulj@hotmail.com. Čau.

Alja živjo!
Poslala sem ti že dva maila in mi nisi odgovorila. Ali si si premislila glede parfumov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close