Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prodam parfume

Prodam parfume

5th avenue (Elizabeth Arden), Cindy Crawford in Roma (Laura Biagotti). Cena po dogovoru. LP

Alja

Alja, ali so parfumi še novi in originalno zapakirani? Zakaj jih pa sploh prodajaš? Jaz bi imela od Cindy Crawford, samo me najprej zanima, če je še v original embalaži, koliko je vsebina stekleničke (30 ml ali 50 ml) in za koliko ga prodaš.

Živjo!

Edino od Cindy Crawford je še originalno zapakiran (edino folije čez škatlico ni več, ker sem ga odprla samo toliko, da sem ugotovila, da pač ni moj vonj) in ga je 30 ml, je pa Eau de Parfum. Prodala bi ga pa za 4000 sit.

Ostala dva pa prodajam zato, ker sem su ju naveličala, sta pa v veliki količini, Roma je v 100 ml flaški, notri je je pa še okoli 70 ml, 5th avenue je pa v 75 ml flaški in je notri še ene 60 ml.

LP

Alja

Za kolk pa prodajaš ostala dva?

Kupim Romo za 2.500

Kupim 5th A. za 1.000,00 SIT

Živjo, punce!

Takole, preverila sem ceno v Mullerju in je 50 ml Rome malo čez 10.000 sit. jaz bi pa svojo prodala za 4.000 sit (to je približno 30% cene nove glede na količino-70 ml).

5th Avenue pa ne vem koliko je v Mullerju, ampak pod 4.000 sit je sigurno ne bom prodajala.

LP

Alja

Še jaz pristavim svoj lonček.

Prodam ali zamenjam parfume:
– O’la la 20 ml,
– Naomi C. 50 ml,
– Donna di pompeii 100 ml.

Vsi parfumi so rabljeni, prbl. Manjka 10%.

kateri parfum od naomi pa_jih ima vec,yato,in ya koliko prodajas ta parfum,lp

Parfum je Naomi od Naomi C., je v tisti flaški za katero je javnost rekla, da spominja na moški p….
Koliko daš zanj?

Alja, ne moreš določiti cene po prodajni ceni, zmajšano samo za porabljen del parfuma Saj veš – v enem mesecu po odprtju parfuma izgubi že precej arome, v treh mesecih je pa že fuč
No, vsekakor ti želim, da prodaš po svoji ceni
Lp

Alja, jaz bi kupila od Cindy Crawford za 3000 SIT. Če si za, se oglasi!

Jaz pa bi prodala parfum Pink wonder, ki diši zelo podobno kot Miracle. Žal meni ta vonj ni všeč. Parfum je 100 ml, manka ga čisto malo, imam pa ga prbl. 3 tedne. Prodam ga za 3.500,00 SIT.

Tedy, od katere firme pa je ta parfum? A bi se ga dalo kje videt (kakšna slika na internetu ali kaj podobnega)? Namreč meni Miracle fuuuuuuuuuul diši (če imaš v mislih Miracle od LANCOME), zato sem zainteresirana za ta parfum, ki ga prodajaš. Tudi cena je v redu. Oglasi se, da se zmeniva glede podrobnosti-lahko tudi pustiš svoj e-mail.

pikapoka, Pink wonder (lamis), eau de parfum, a na flaški poleg na nalepkici piše še Miracle (Lancome). Parfum pa je prišel iz Belgije. Torej meni ni všeč, če bi ga ti imeli za 3.500,00 SIT pa ti ga z veseljem pošljem, če mi pustiš svoj naslov.

Tedy, mislim, da sem ugotovila, za katero firmo gre. IAMIS firma proizvaja tako imenovane “ponaredke” znanih parfumov, ki imajo skoraj enak vonj, kajne? Sama sem jih imela že veliko (ponaredkov mislim) – Romo, pa Lauro, Venezio in še kaj bi se našlo.
Vsi ti ponaredki se dajo dobiti v Intersparu in vseh bolje založenih trgovinah za manj kot 2000 sit, zato mislim, da si s ceno kar malce pretiravala. Prej niti nisem bila tako pozorna, ampak ko si napisala, da je od Iamis podjetja, sem takoj ugotovila, za kakšen parfum gre. In mislim, da je 3.500 sit malce preveč, če pa isti parfum lahko dobim za pol ceneje.

Torej, če si za, ti dam za parfum 2000 sit. Oglasi se in mi povej, če se strinjaš.

Ali se motim ali Donna di pompeii diši čisto enako kot Roma od L. B.?

HM, parfum sem dobila, je pa to firma Lamis in ne Iamis. Moram pa premisliti ali bi ga dala za 2 čuka. No, mogoče je bolje 2 čuka kot pa da mi stoji v omari. Iz kje pa si Pikapoka?

Še to, takšne parfum sem videla v bivšem Duty free pa ni bil tako zelo poceni. Mogoče še katera kaj ve o teh parfumih?

Tedy, sama sem si ravno dva tedna nazaj kupila ponaredek od Lamisa (Wish od Choparda) in sem dala zanj v Intersparu 1.500 sit. Tako da mislim, da ima Pikapoka kar prav, da so ti ponaredki res tako poceni. Lahko pa pogledaš v Interpsaru ali Mercatorju, jih imajo in res niso dražji od 2000 sit (vsi so okoli 1800 sit).

Ja, sem narobe videla na škatlici (namreč doma imam tri njihove parfume in sem šla pogledat na škatlico). Firma se imenuje Lamis.
Sem iz Ljubljane in če se odločiš, da mi ga boš prodala za dva jurja, mi prosim pusti e-mail, da ti pošljem svoj naslov.

In kakšna količina?

100 ml so vsi brez izjeme.

Ja, res je. Vsi so v 100 ml flaškah.

Mislim, da imata Čebelica in Pikapoka kar prav. Vsi ti Lamisovi parfumi so ful poceni, da se jih dobiti v vseh večjih blagovnih centrih. Sama imam ponaredek od Laure (modra škatla, gor piše Lady Love), je v 100 ml flaški, zanj sem dala pred kakšnimi 4 meseci 1400 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close