Prodam parfume
Živjo!
Edino od Cindy Crawford je še originalno zapakiran (edino folije čez škatlico ni več, ker sem ga odprla samo toliko, da sem ugotovila, da pač ni moj vonj) in ga je 30 ml, je pa Eau de Parfum. Prodala bi ga pa za 4000 sit.
Ostala dva pa prodajam zato, ker sem su ju naveličala, sta pa v veliki količini, Roma je v 100 ml flaški, notri je je pa še okoli 70 ml, 5th avenue je pa v 75 ml flaški in je notri še ene 60 ml.
LP
Alja
Tedy, od katere firme pa je ta parfum? A bi se ga dalo kje videt (kakšna slika na internetu ali kaj podobnega)? Namreč meni Miracle fuuuuuuuuuul diši (če imaš v mislih Miracle od LANCOME), zato sem zainteresirana za ta parfum, ki ga prodajaš. Tudi cena je v redu. Oglasi se, da se zmeniva glede podrobnosti-lahko tudi pustiš svoj e-mail.
Tedy, mislim, da sem ugotovila, za katero firmo gre. IAMIS firma proizvaja tako imenovane “ponaredke” znanih parfumov, ki imajo skoraj enak vonj, kajne? Sama sem jih imela že veliko (ponaredkov mislim) – Romo, pa Lauro, Venezio in še kaj bi se našlo.
Vsi ti ponaredki se dajo dobiti v Intersparu in vseh bolje založenih trgovinah za manj kot 2000 sit, zato mislim, da si s ceno kar malce pretiravala. Prej niti nisem bila tako pozorna, ampak ko si napisala, da je od Iamis podjetja, sem takoj ugotovila, za kakšen parfum gre. In mislim, da je 3.500 sit malce preveč, če pa isti parfum lahko dobim za pol ceneje.
Torej, če si za, ti dam za parfum 2000 sit. Oglasi se in mi povej, če se strinjaš.
Tedy, sama sem si ravno dva tedna nazaj kupila ponaredek od Lamisa (Wish od Choparda) in sem dala zanj v Intersparu 1.500 sit. Tako da mislim, da ima Pikapoka kar prav, da so ti ponaredki res tako poceni. Lahko pa pogledaš v Interpsaru ali Mercatorju, jih imajo in res niso dražji od 2000 sit (vsi so okoli 1800 sit).
Forum je zaprt za komentiranje.