Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam novo hišo

prodam novo hišo

Prežganje, 12 min od Lj. obvoznice, mirna in sončna lokacija. Vpis v zemljiško knjigo je urejen.
Hiša je zasnovana kot enodružinska z velikimi in svetlimi prostori. Klet je zgrajena z betonskimi zidaki, nadstropje in mansarda pa iz opečnatih termoblok zidakov. Hiša je izolirana z 31cm izolacije v mansardi in 15cm na fasadi. Fasada je še v izdelavi, tako da kupec lahko določi barvo.
Celotna hiša ima talno ogrevanje, kot energetski vir je peč Viessmann Vitolig 150 na polena in 1000l zalogovnik toplote.
Hiša je zasnovana za bivanje z minimalnimi obratovalnimi stroški in uživanje v naravnem okolju.

http://www.bolha.com/oglas3809589/hisa-lj-okolica-ostalo-samostojna-230-m2-prodam

V račun vzamemo trosobno stanovanje v okolici Domžal.

Ko boste hišo prodali, sporočite na foum, za kakšno ceno je šla.

Ja,to tudi mene zanima,ali pa se ne bo prodala…

Hiša na tej lokaciji ni vredna več kot 240.000 EUR. Sicer sem interesent.

Po kateri metodi vrednotiš ? Glede na bodoče donose ali glede na globino tvoje denarnice…ha,ha,ha,ha,….

Mogoče je pametno hišo prej pogledati. Cene so res različne, vendar je pomembna tudi mikrolokacja, arhitektura in kvaliteta izdelave. Ni pa vsaka hiša za vsakega, naša je narejena za ljudi ki jim zdravo okolje, čist zrak in sonce nekaj pomenijo, še vedno pa je blizu Ljubljane.

Po mojem skromnem mnenju je cena 320.000 za hišo na Prežganju (mimogrede, do obvoznice si ne predstavljam 12 minut) pretirana. Po moji oceni več kot 250.000 ne morete pričakovati. In še to bo v teh čudnih časih pravi “dobitek na loteriji”.

Ljudje, ki jim vse navedeno nekaj pomeni, še vedno niso pripravljeni seči neskončno globoko v žep. Taki so ponavadi še najbolj zahtevni…

Vsakršna ocena vrednosti je nerealna, treba je vedet vsaj kvadraturo hiše in zemljišča.

Na bolha.com v oglasu piše, da je kvadratura hiše 230m2, zemljišča pa 1600m2.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close