Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prodam nedrček!

Prodam nedrček!

Oj.

Kupila sem si premajhen nedrček, zato bi ga prodala, če katera rabi.
To je Liscin podložen (pena) nedrček, črne barve, z dvojnimi snemljivimi naramnicami (črne + prozorne), je povsem gladek … velikost pa 70/A.

pa pa

za kolk pa prodaš????
lp,labella

4.500 SIT – odvisno od zanimanja he he

a pa si ga že kaj nosila? kolk pa nov stane ???? kako to misliš, od zanimanja????a več jih je za manj prodaš, ali obratno????:))))))))))))))))))))
nočko, labella

Ne, nisem ga nosila. Pomerila sem si ga doma, namesto v trgovini, he he zato sem tudi narobe kupila.
Nov stane 7.880.
Tisto od zanimanja pa gre takole: če mi ena punca ponudi 5 jurjev ga bom prodala njej … point pa je v tem, da mi je brezveze imeti premajhen modrc doma, od mojih frendic pa nima nobena tako majhnih … Lp

ja, sem ga probala včeraj v emporiumu, pa mi je full prevelik. ima sestra to številko, pa ima druge modrce vse 70 ali pa 75 B(pa nima majhnih:)))) )
hvala vseeno!
lp,labella

Ej punca, zdaj pa te ne razumem. Čara prodaja najmanjšo možno številko ti pa si napisala, da ti je tak modrc prevelik? A sem razumela prav?

Velikosti modrčkov se od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo, čeprav naj bi bile nekakp standardizirane. Samo primer: Sama imam košarico dobro C, določene pa moram vzeti B, določene pa celo D!!

Ja, ja razumem. Samo tale Liscin 70/A pa je res tako majhen , da ne vem … pa sem mislila, da imam majhne potem pa pride ena in reče, da je ta modrc ful velik.

halo?!? ni majhen-poglej, moja sestra, ki ima drugače 70B košarco in se nikakor ne more stlačiti v A košarico, pa če bi se še tolk pomatrala, pa mora imet tega liscinega 70A.
h&m-ov modrc imam 70A, enega celo 65A, vendar mi je ta že majhen in sedaj rabim za valeto en črn modrc brez naramnic. zgleda bomo res morali v h&m it iskat…
lp,lab*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close