Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prodam letalsko karto za Dublin

prodam letalsko karto za Dublin

Sem Brigita Plemenitaš. Pri Ryanairu sem rezervirala povratno karto Klagenfurt -London in London – Dublin od 4.03.2004 – 9.03.2004. Ker sem se poškodovala na žalost ne grem v Dublin. Karto bi prodala za 20.000 SIT. Zainteresirane naproščam, da mi pišejo na e-mail ali pa mi odgovorijo na to sporočilo.

e-mail: brigita1006@yahoo.com

Pa ves, da je treba, v kolikor ne potujes ti s karto, ampak nekdo drug, dodatno placat kar nekaj evrov, da spremenijo imetnika?! Mislim, da se karta potem kar precej podrazi…

Če smo natančni, evo iz Ryanair.com:

Names of passengers may be changed up to 3 hours prior to scheduled departure (subject to reservation centres opening hours) but only upon payment of a change fee of £15/€25 (or local currency equivalent) per person. In addition, if there is a difference between the original fare paid and the current fare available at the time the change is made, the customer will be liable for the increase in fare. For your information, if the flight is full the highest applicable fare will apply for the fare difference calculation. The same passenger name must be used for all flights within a booking.

Zivjo,

ravno takrat enkrat grem jaz tja, zal pa se ne vem tocnega datuma. Koliko je bila karta ko si jo kupila?

Živjo!

Primož, karta je bla tam okol 26.000 SIT. Veš, sam sem se malo bolj pozanimala in res ful nabijejo ceno, če hočeš, karto prenesti na drugo osebo. Zdej bi blo treba preračinat, če se ti splača. Če bi se ti dal s tem ukvarjat, ti jo prodam tudi za 10.000 SIT, ker jaz v vsakem primeru ne morem tja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close