Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prodam kdo kupi nov GSM aparat

Prodam kdo kupi nov GSM aparat

Nokia 9300i,

cisto nov, sem ga samo testiral. cena 550 €

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

To ni hec, se telefon pustim 015205050

primoz

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nokia 9300i* – 375,14 € / 89.898,55 SIT

copy/paste s strani mobitela:

Ja, tole “malenkost” pa pozabljaš:

*Do akcijskega nakupa GSM mobilnika so upravičeni novi in obstoječi naročniki – pravne osebe in samostojni podjetniki, ki nimajo veljavnih aneksov, podpisanih pred 5. 2. 2005 oz. nimajo veljavnega aneksa GSM št. 8/2005. Podpisati morajo aneks GSM št. 8/2005 za dvanajst (12) mesecev.

**Do akcijskega nakupa UMTS mobilnika pa so upravičeni novi in obstoječi naročniki– pravne osebe in samostojni podjetniki, ki nimajo veljavnega aneksa UMTS št. 14/2005. Podpisati morajo aneks UMTS št. 14/2005 za štiriindvajset (24) mesecev.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Prjatu probi tle :

Imajo v sklopu mobi štacune še PC štacuno in če že ti bojo ponudili bolj malo za GSM, ti bodo za isto stvar ponudili ustrezno več, če boš pri njih vzel kej drugega…jaz sem že večkrat tja otresel stvari ki jih nisem potreboval in vzel kej novejšega ipd.

Sej se ukvarjaš z drobovjem, čipovjem, programjem in ostalim…boš že najdu kak kondenzator al pa napajalnik da ti bo prišel prav.

LP s.

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ampak Promož, prosim zdaj pa takole: na računalniškem forumu ponujati v prodajo GSM aparat, to mi pa ni čisto…. ??!!! Saj je še tvoj forum s prodajo, pa bolha, xxx takšnih.
No jaz se žal ne zanimam zanj, mi je občutno predrag.
Morda drugič z drugim artiklom.

Ne, mega ne, MON je Primožev in lahko prodaja, kjer hoče in kar se mu zahoče :))) Probal je najprej tule, kjer se ponavadi pasemo same ‘brihtne’ glavce.

OK upoštevam KONEC

Ma saj delno imaš prav, samo ker ima VLAN sem mislil, da lahko spada sem 😉

Saško tebi pa hvala za nasvet.

Cena je že znižana na 450 ;.))) Bom šel kaj iskati v zameno. Meni je malo prevelik, še vedno nosim s seboj prenostnik.

Primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close