prodam karte za not padu lajf
Danes ob 20h je predstava v Stožicah Not padu lajf če se kdo želi udeležiti predstave prodajam 2 karti za 20 evrov so sedišča vendar karte dobim eno uro pred predstavo ker sem jih zadela. če jih kdo želi naj se javi na zs ali email damjana.nejc@gmail.com
Draga moja, kdo pa bi hotel kupiti karte zadnji dan, razen, če bi bile zelooo poceni (pa tvoje niso)? Zdaj, ko si povedala, da si jih zadela, sem pa 100%, da jih ne boš prodala, ker se ljudem zamalo zdi. Če ne moreš iti, deliš srečo. Ne poskušaš zaslužiti.[/quote]
Se strinjam s tabo. Jaz sem lansko leto zadela nekaj zelo uporabnega, ampak vsega mi nismo mogli porabit. Tudi na misel mi ni prišlo, da bi prodajala. Halo???? Vse sem pošenkala in vsi smo se dobri imeli.
Eni so pa požrtni do amena.
Ne, ne. Nihče ji ni fovš dveh kart. Samo ene smo normalne in nismo take škrtice. Pa vidim, da se škrtuharstvo seli tudi v našo lepo domovino.[/quote]
Nisi odgovorila na moje vprašanje ti “dobra duša radodarna”…če boš zadela avto, a mi ga boš podarila???….ga nujno rabim, ker so mi ga ukradli…pa se ne hecam…prooooosim…
Ne, ne. Nihče ji ni fovš dveh kart. Samo ene smo normalne in nismo take škrtice. Pa vidim, da se škrtuharstvo seli tudi v našo lepo domovino.[/quote]
Morda pa nima ravno denarja na pretek, morda ga kdaj zmanjka za položnice, za kruh? Tudi takih je v naši deželici veliko. Je potem škrtost, če prodaš nekaj kar zadaneš? Tudi jaz bi prodala, če bi le lahko, saj bi me strošek v LJ priti stal več kot si lahko privoščim. Pa čeprav bi morda rada videla…
Morda pa nima ravno denarja na pretek, morda ga kdaj zmanjka za položnice, za kruh? Tudi takih je v naši deželici veliko. Je potem škrtost, če prodaš nekaj kar zadaneš? Tudi jaz bi prodala, če bi le lahko, saj bi me strošek v LJ priti stal več kot si lahko privoščim. Pa čeprav bi morda rada videla…[/quote]
sej niti kart nima pri sebi, tko da bo morala priti vseeno v lj :)))
http://med.over.net/forum5/read.php?151,6453475,6453475#msg-6453475
zgleda, da maš kart za izvoz.
Forum je zaprt za komentiranje.