Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prodam karte za not padu lajf

prodam karte za not padu lajf

Danes ob 20h je predstava v Stožicah Not padu lajf če se kdo želi udeležiti predstave prodajam 2 karti za 20 evrov so sedišča vendar karte dobim eno uro pred predstavo ker sem jih zadela. če jih kdo želi naj se javi na zs ali email damjana.nejc@gmail.com

VDDDDD

pa je notpadu v vodo padu

zanimivo kako se da zaslužit
zakaj pa kart ne podariš kakšnemu znanemu, ki si želi na predstavo? ne mi rečt, da noben noče.

ne noben noče ker imajo večinoma majhne otroke zakaj pa jih ne bi prodala sama foušija v sloveniji

VDDDDD

dobro da imamo fousijo, ker se lahko vedno izgovoris in odbranis z njo

zakaj pa ne a ni to ZANIMIVO…………………………………………….

VDDDDD

??!!…,, vstavi po potrebi, avtorica.

JOJ MASTE CAJTA PREVEČ

VDDDDD

Draga moja, kdo pa bi hotel kupiti karte zadnji dan, razen, če bi bile zelooo poceni (pa tvoje niso)? Zdaj, ko si povedala, da si jih zadela, sem pa 100%, da jih ne boš prodala, ker se ljudem zamalo zdi. Če ne moreš iti, deliš srečo. Ne poskušaš zaslužiti.

karti sta že prodani da vam ne bo treba razglablat in zanimanje je bilo veliko četudi zadnji dan kot si napisala sigurno se mi jih je 10 javilo lp

VDDDDD

A ti to lažeš samo sebe al nas? hahaha

Čestitke. Prav imaš treba gledat na denar, prav, da si jih prodala, saj imajo vrednost. Eni bi radi vse zastonj…

Draga moja, kdo pa bi hotel kupiti karte zadnji dan, razen, če bi bile zelooo poceni (pa tvoje niso)? Zdaj, ko si povedala, da si jih zadela, sem pa 100%, da jih ne boš prodala, ker se ljudem zamalo zdi. Če ne moreš iti, deliš srečo. Ne poskušaš zaslužiti.[/quote]

Se strinjam s tabo. Jaz sem lansko leto zadela nekaj zelo uporabnega, ampak vsega mi nismo mogli porabit. Tudi na misel mi ni prišlo, da bi prodajala. Halo???? Vse sem pošenkala in vsi smo se dobri imeli.

Eni so pa požrtni do amena.

Ej ve, ki ste tooook pametne, a če bi zadele avto, pa ga ne bi rabile, bi ga tud kar podarile??? Rada bi vas vidla ja….babe smotane folžljive…

kako je pridobila karte, je njen problem, njene so in ne vidim razloga zakaj bi sedaj šolala dedka Mraza

Ne, ne. Nihče ji ni fovš dveh kart. Samo ene smo normalne in nismo take škrtice. Pa vidim, da se škrtuharstvo seli tudi v našo lepo domovino.

Jaz pa bi šla in če imaš dobro pozicijo kart jih kupim, raje kot da stojim na sredini.Javi.

Babure tečne, kaj vas briga, kaj dela s svojimi kartami. Pejte raje okna čistit, da boste videle vsaj do prvega soseda!

Ne, ne. Nihče ji ni fovš dveh kart. Samo ene smo normalne in nismo take škrtice. Pa vidim, da se škrtuharstvo seli tudi v našo lepo domovino.[/quote]

Nisi odgovorila na moje vprašanje ti “dobra duša radodarna”…če boš zadela avto, a mi ga boš podarila???….ga nujno rabim, ker so mi ga ukradli…pa se ne hecam…prooooosim…

Ne, ne. Nihče ji ni fovš dveh kart. Samo ene smo normalne in nismo take škrtice. Pa vidim, da se škrtuharstvo seli tudi v našo lepo domovino.[/quote]

Morda pa nima ravno denarja na pretek, morda ga kdaj zmanjka za položnice, za kruh? Tudi takih je v naši deželici veliko. Je potem škrtost, če prodaš nekaj kar zadaneš? Tudi jaz bi prodala, če bi le lahko, saj bi me strošek v LJ priti stal več kot si lahko privoščim. Pa čeprav bi morda rada videla…

Morda pa nima ravno denarja na pretek, morda ga kdaj zmanjka za položnice, za kruh? Tudi takih je v naši deželici veliko. Je potem škrtost, če prodaš nekaj kar zadaneš? Tudi jaz bi prodala, če bi le lahko, saj bi me strošek v LJ priti stal več kot si lahko privoščim. Pa čeprav bi morda rada videla…[/quote]

sej niti kart nima pri sebi, tko da bo morala priti vseeno v lj :)))

Men jih lahko kdo domov prinese, pa ne bi šla tegale gledat … Pa še kar nekaj takih poznam.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,6453475,6453475#msg-6453475
zgleda, da maš kart za izvoz.

Men jih lahko kdo domov prinese, pa ne bi šla tegale gledat … Pa še kar nekaj takih poznam.[/quote]

teh kretenov ne grem gledat tud če mi plačajo…

ha-ha-haaaa

laž ima kratke noge
tud če bi rabla karte, jih ne bi kupla od lažnivcev in nategnetov, tukaj na monu jih kar mrgoli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close