Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam Hyundai Lantro

Prodam Hyundai Lantro

Prodam Lantro karavan 1,8 GLS, l. 05/2000, 1. lastnik, servisna knjižica, prevoženih 86.000 km, klima, el. paket, 2x AIR bag, usnjen volan in prestavna ročica, metalik srebrna, garažiran.

Telefon: 031 277 849 po 15.00 uri.

Zanimam se za podpoben karavan, tako, da me zadeva zanima. Zanima me predvsem ali je bil avto karamboliran, ohranjenost, kje se avto nahaja, morda poraba in seveda cena. Sem resen.

L.p

Avto ni bil nič karamboliran, je ohranjen, nahaja se v Kamniku, cena je 1.250.000,00 SIT. Drugače pa so bile decembra zamnejane zavore, konec februarja pa sklopka.

Avto ni bil nič karamboliran, je ohranjen, nahaja se v Kamniku, cena je 1.250.000,00 SIT. Drugače pa so bile decembra zamenjane zavore, konec februarja pa sklopka.

Ne želim provocirati, pa vendar: kako pa ste avto vozili, da ste pri teh km zrabili sklopko???

Ali se ti ne zdi, da je to mogoče tudi od pogojev uporabe. Dolgoprogaši na avtocestah so na menjavi gotovo pozneje, kot tisti, ki se večinoma mučijo po mestu. Pa brez zamere.

Srečno vožnjo vsem!
boj

Se strinjam s calimerom. Jaz imam med drugim Swifta 1.3 in se z njim povečini cijazim po mestu in vasi, prevoženih je malo manj od 220 tisoč km in imam še prvo sklopko…. pa je Swift nižji cenovni razred. Pa tudi razni material si pogosto vozim s prikolico. Na dolge ture pa se vozim z drugim avtom. Sumljivo hitro je sklopka šla med hudiče

pri nas ima fiat uno, star 12 let pri 150 000 km še prvo sklopko. Uporablja se ga za vožnjo v službo 10 km od doma in po okolici…skoraj nikoli dolgih tur…

Meni pa na moji Hyundai Lantri 1.8 TOP K wagon tudi čaka menjava sklopke, vsaj tako mi “obljublja” moj serviser….nekje v roku 25-35.000 km.

Uporablja se za vse, za v službo (3 km mestne vožnje v eno smer vsak dan), dopust in avtocesto, vleko tovorne prikolice…pa je letnik 1996 in ima prevoženih 165.000 km, lastnica od leta 1999. Pa nimam ravno lahko noge..

Malo hitro je šla sklopka, razen če se vsak dan vozite iz Kamnika v Gornji grad, pa jo kurite pri speljevanju z ročno v hribu …:(((

New Report

Close