Prodam dve karti Dunaj – Peking, 17.10 do 7.11 !
Prodam dve karti, datum odhoda 17.10-07.11.2006 z Air France iz Dunaja-Pariz-Peking; nazaj pa Hong Kong-Pariz-Dunaj.
Cena je zelo ugodna 183.000. Spremembo naslovnika plačam jaz oz. razliko do višje cene.
Oglasite se tisti, ki si lahko uredite potovanje last minute. Zraven posodim Lonely planet in podam še vse informacije kaj, kje se da kaj videti. Vizo se da urediti v enem tednu.
LP
PI
Od kje ti idej, da je ta cena ugodna? Cisto nrmalna cena za to destinacijo v tem terminu.
Sej mi je zal, da moras preklicati potovanje. SAm ce zelis karto dejansko prodati jo probaj vsaj kej ceneje, kot jo lahko dobis v katerikoli agenciji.
Se posebaj, ker je dejansko last minute s fiksnimi datumi.
Drugace pa socustvujem, c so stroski storniranja karte 100% vrednosti karte.
DRugace pa bi mel eno vprasanje, koliko so stroski prenosa karte na drugo osebo?
:-)))
>Avtor: piinpo napisal:
>Datum: 11-09-06 08:44
>Za karto sva dala 182.000 SIT Dunaj- Peking in HK- Dunaj in sicer Air France, rezervirala pa sva jo na >poslovni enoti v Ljubljana na Igriški. Gospa je zelo prijazna. Če bi šla Dunaj-Peking-Dunaj bi dala
>176.000 SIT.
>Ko bo delala internet stran v slovenščini in jih bomo lahko prek interneta kupovali tudi Slovenci, bodo >menda še cenejše.
>Je to drago ?
Da in kaj je tukaj narobe ?
To, da sem napisala takrat, da je bila 182.000 in zdaj 183.000 SIT?
Takrat pač nisem napisala točno, ker do fičnika točno ni bilo važno. Lahko pa nipšem: OGLASITE SE TISTI; KI BI IMELI KARTO ZA KITAJSKO ZA 100.000 SIT, pa boste tisti, ki radi “serjete” še vedno srali !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko bo internet, bo ceneje, za zdaj pač še ni tako.
Še enkrat: če se kdo odloči za nakup, se bomo zmenili, ostali pa samo nabijate svoj ego. GO AHEAD, tudi s takšnimi moramo živeti.
Mi je prav zal, sam ce ti das gor tako drago ponudbo (glede na pogoje) je to tvoja napaka.
Pravzaprav bi me karta zanimala, sam za visjo ceno ali enako, kot me pride karta, ce jo kupim kje drugje pa ziher da ne (ker raje sam sebi datume izberem, ce je le mozno). In ce je tvoj ego prizadet, ker ti to direktno povem pa je to tvoj problem.
Ne vem od kje tebi ideja, da je karta ugodna? Ce bi bil let iz Brnika bi se strinjal. In sem brez problema na prvi spletni strani za prodajo letalskih kart dobil podobno ceno za iste datume.
Ce bi napisal 100.000 SIT bi bil pa ziher zainteresiran.
Samo za info, karta iz Munchna z Air China MUC-PEK-MUC je bila prejšnji mesec manj kot 130.000 SIT (z vsemi taksami). Zdajle sem malo pobrskal, pa se še vedno da dobiti za manj kot 140.000. In glede na to, da je Munchen enako daleč kot Dunaj (iz osrednje Slovenije), se mi zdi last minute varianta za 180.000+ kar draga, pa čeprav je povratek iz HK.
Če bi takrat znala poiskati to tvojo varianto z Air China, bi jo z veseljem kupila.
Tako pa nisem vedela 🙁 in sva jo na žalost kupila dražje. Karto lahko prodava ceneje in glede na to, da bova doplačala še spremembo imena bova kar precej na zgubi.
Samos, šele sedaj sem prišla na net tako da te nisem mogla poklicati. Še velja ?
V skladu z najinim telefonskim pogovorom, sem ti danes nakazal
175.000.- SIT na tvoj transakcijski račun na NLB. Upam, da si
tudi ti uspel poslati karti po pošti. Prosim še za tvojo telefonsko
številko, saj si je nisem zapisal in tudi na našem stacionarnem
telefonu se ne izpiše pri pogovoru.
LP!
Š3tof
Tvoj odgovor je nenavaden: Najprej zanikaš, da si govoril z menoj. Potem se zahvaljuješ
za denar. Torej je očitno dogovorjenih 175.000.- SIT že na tvojem transakcijskem
računu NLB. Ali si mi poslal karti po pošti? Prosim za tvojo številko telefona ali GSM,
da bova ta neprijeten zaplet hitreje rešila.
LP!
Š3tof
Forum je zaprt za komentiranje.