Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prodam aranžma za 2 osebi v Turčiji

Prodam aranžma za 2 osebi v Turčiji

Popotniki pozdravljeni!

Tudi jaz sem popotnica, ki se vsako leto odpravi v tujino in letošnje leto sem se želela odpraviti v Turčijo. Toda zaradi dveh pomembnih osebnih razlogov, moram sedaj letovanje v Turčiji odpovedati, zato se obračam na vas. Torej… Če te zanima letovanje v Turčiji, beri naprej!

Prodam namreč aranžma v Turčiji (kraj Side) za 2 osebi v hotelu Sun Beach 3*. Hotel ima lastno peščeno plažo in je od središča mesta Side oddaljen le 10min hoje. Side je mestece polno bazarjev in promenad, hkrati pa je tam priložnost za vse, ki ljubite zgodovinske znamenistosti, da si ogledate Turško zapuščino.

V aranžma je vključen polpenzion in nočitev v hotelu, letalski prevoz, letališke takse, coriss zavarovanje za 2 osebi, riziko odpovedi. Soba v hotelu ima pogled na morje.

Termin letovanja: od 01.08.2011 – 08.08.2011.

Letuje se z eno od slovenskih turističnih agencij. Ta agencija v Turčiji ponuja tudi veliko dodatnih izletov (Pamukale, Kapadokija, …). Cena prodajanega aranžmaja je ugodnejša kot se jo sicer trenutno da dobiti v turistični agenciji. Aranžma za dve osebi namreč prodajam za 1200€.

Srčno upam, da bo moja ponudba koga od vas navdušila!

Za več informacij sem seveda na voljo.

Lp,
M@tej@

hmmm zakaj pa ne koristita rizika odpovedi….
ah te agencije:)))
Popotnica pa takšna, no ja neki marketinški guru tudi ne najbolj:)))

Se mi zdi kar drago, kupim za 600!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close