Prodam 4 sobno stanovanje v Kamniku – Mali grad
http://www.bolha.com/stanovanja-lj-okolica/dupleks-3-4-nad-kabinet-garazni-boks-oglas2480225
Regija: LJ-okolica
Občina: Kamnik
Stanovanje: prodam
Tip stanovanja: 4-sobno
Velikost (m2): 107
Kraj ali naselje: Mali grad
Leto izgradnje: 2004
Št. nadstropij: 4
Dodatni opis:
Stanovanje je v tretjem in četrtem nadstropju (duplex, super razporeditev) z vsemi priključki. Ima štiri sobe + kabinet, dve kopalnici, obe z banjo, balkon, garažni boks in shrambo.
Stanovanje tudi zamenjam za manjše dvo ali dvo in pol sobno v Ljubljani za doplačilo.
info:
041/745-113
Cena: 187.000,00 EUR
Lastnosti
* Nadstropje: 3
Oprema
* balkon
* shramba v kleti
* garaža
* parkirno mesto
* zemljiška knjiga
Priključki
* plinovod
* centralna kurjava
* telefon
* domofon
* kabelski internet
* kabelska TV
Okolica
* pošta
* banka
* vrtec
* osnovna šola
* trgovina
Zdej pa nehajte tukaj prodajat stanovanja. Ta Kamnik imam že poln k……….c!!!!
Skidajte se na forume, ki so temu namenjeni!!!!
————————————————————
MODERATORJI……………….PRIMOŽŽŽŽŽŽŽ…………………….
Skenslajte te oglase, please.
Jutri bodo tu prodajali avtomobile, živali, pa cunje………….in na1x bo ta forum “PRODAM”.
In na take OGLASE potem pisarijo laične babe v stilu:
– predrago…….ne ni……….. oh a bi……………..ne bi………………je pa ta bolši……………čaki tu je všteta garaža………….ta ma pa balkon na Lublansko cesto………………ta ma pa sam 99 m do vrtca……………………tuki je pa spodej štacuna………………..jaz dam 500 eur več…………mrš banda!
KOGA TO BRIGA?
115.000,00 EUR? Če se ne motim, je še garaža všteta v ceno.
No ja, nisem potencialni kupcec, ampak bi rekla, da je vredno vseeno malo več.[/quote]
Ni vredno več. Podobno stanovanje v Celju se dobi za manj kot 100000 evrov.[/quote]
Ja, v Murski Soboti pa še za 30.000 manj. V Črnomlju tudi. Kaj ti to pomaga, če je 100 km v napačno smer? Obstaja razlog, zakaj je v Celju ceneje in zakaj je v Kamniku večje povpraševanje.
Ni vredno več. Podobno stanovanje v Celju se dobi za manj kot 100000 evrov.[/quote]
Ja, v Murski Soboti pa še za 30.000 manj. V Črnomlju tudi. Kaj ti to pomaga, če je 100 km v napačno smer? Obstaja razlog, zakaj je v Celju ceneje in zakaj je v Kamniku večje povpraševanje.[/quote]
Kako sedaj? Ali ponujaš 500 več , ali imaš namen pametovat in nič kupovat?
Ja, v Murski Soboti pa še za 30.000 manj. V Črnomlju tudi. Kaj ti to pomaga, če je 100 km v napačno smer? Obstaja razlog, zakaj je v Celju ceneje in zakaj je v Kamniku večje povpraševanje.[/quote]
Kako sedaj? Ali ponujaš 500 več , ali imaš namen pametovat in nič kupovat?[/quote]
Če nisi sposobna/sposoben sledit nickom in temi, se ne oglašaj. Komentiral sem 1x, pa še to samo zato, ker nekateri dajejo primerjave, da te srat prime.
115.000,00 EUR? Če se ne motim, je še garaža všteta v ceno.
No ja, nisem potencialni kupcec, ampak bi rekla, da je vredno vseeno malo več.[/quote]
Hja, samo Celje ni zraven LJ. Ko sem jaz pred leti prodala v Kamniku stanovanje sem dobila v Celju skoraj enkrat večjo kvadraturo.
Vredno res ni več, toda tako pač je.
Forum je zaprt za komentiranje.