Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodala stanovanje, niti en sosed me več ne kontaktira

Prodala stanovanje, niti en sosed me več ne kontaktira

To se dogaja pogosteje, kot si misliš. Podobno kot pri menjavi službe. Svoje v nekem odnosu si odslužil in to je to.

Ena od strani odraslosti je tudi spoznanje, da so pravi prijatelji zelo zelo redki. Druženje z večino ljudi je vezano na nek interes, ko tega interesa več ni, druženja ni. prej to sprejmeš, bolje je.

Mislim, da smo res vse bolj površinski. Družba, ne pa prijatelji. V bistvu jih lahko povabiš na neko manjše otvoritveno srečanje, malo kanapejčki, kak aperitiv, sok, razkažeš kje si. Boš videla, da se jih bo vsaj nekaj odzvalo. Ampak sami od sebe smo pa nekako postali leni. Meni največ pomeni udobje doma, da mi ni potrebno it dlje kot do službe in trgovine, ko pa že grem, pa si z možem naplanirava dan zase kje v hribih, termah, izletu…. Ne gre za to, da te ne marajo, enostavno je to dinamika sodobnega življenja.

Kot si napisala, te več ne kontaktira. Kot imaš ti njih imajo oni tebe za kontakt. In nič več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close