Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prodajalke!

Prodajalke!

Upam,da je vaša prijaznost na nivoju vseh kupcev slovenije

Spoštovani!

Osnovna plača trgovk je 104.500 SIT.Toliko v vednost vsem, ki delate za več in ste strašno prijazni do neprijaznih trgovk.Spoštovani Kupec, očitno že nekaj časa ne živite v naši preljubi deželi, ki ima mačehovski odnos do trgovk in trgovcev, da bi vedeli da dobiti trgovko, ki bi delala dalj časa ni.
Kar se pa tiče prijaznosti, profesionalnost in odnosa do dela pa le – te niso ločene po Mercatorju (omenim naj , da po ocenah Mistery shoping-a Mercator, Tuš ter Interšpar ne odstopajo v ničemer!!!!), Tuš, Interspar ter drugi trgovci – ampak po lastnem prepričanju o delu.
A očitno je to na tem forumu odveč govoriti.
Če imate, še kakšno vprašanje vam lahko in rado odgovorim

lp

Nesmiselno pametujete, dajte kaj bolj koristnega za družbo počet

Kot vsepovsod je tudi v trgovinah tako: najdejo se prijazne, nasmejane trogvke, ki ti pomagajo takoj in tiste zamorjene, tečne trgovke, ki te skoraj obglavijo, če jih kaj vprašaš. Kot sem sama opazila, se mi nekako zdi, da v povprečju so trgovke bolj nesramne v Intersparjih.
Se pa mi je ze tudi zgodilo, da sem naletela na kaksno zamorjeno trgovko v majhnih trgovinah (npr. z oblacili), kjer pride to mnogo bolj do izraza. Aja, na zivce mi gre tudi to, da sem morala ene 3x cakati na blagajni, ker je trgovka veselo klepetala po telefonu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close