Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prodajalke!

Prodajalke!

Resno misliš? Za kakšno delo pa gre? In izobraževanje? Mene pa zanima. Ampak sem ekonomski tehnik, ne trgovec.

Liu Had, bila bi prodajalka v trgovini. Izobrazba je povsem irelevantna. Trgovina ni velika, tako da bi bila samo ti na izmeno. Izobrazevanja: morala bi recimo opraviti potapljaski tecaj in se kaj drugega (odvisno od posameznika, kaj vse ze zna), da bi sploh vedela, kaj prodajas in kaj cemu sluzi 🙂

Gospod delodajalec, hvala za odgovor ! Se bom javila na E-naslov z ostalimi podatki in življenjepisom.
Veselim se novih izzivov v življenju!
Lep pozdrav, Jula

DElodajalec boš kmalu imel še preveč ponudb.Napiši še koliko jim boš kaj dal plače.

Kupec, placa je odvisna od posameznika/posameznice. Placa bi bila na zacetku po kolektivni pogodbi o trgovini + stimulacija. Ce pa bo priden/pridna, se pa seveda da zmeniti za vec.

Dej malo napiši koliko je to v številkah po kolektivni pogodbi,recimo pride delavka k tebi ima narejeno trgovsko šolo in 10 let delavnih izkušenj?

Poglej, zdi se mi nefer pogovarjati se o placi nekoga drugega na javnem forumu, se posebej, ker se je ena od bralk ze prijavila na oglas. Malo prej sem ti napisal o kaksni zacetni placi se pogovarjamo, ce pa zelis vedeti vec se pa prijavi na oglas, pa se bomo v zivo na intervjuju pogovorili.

Danes je vse že javno in zakaj ne bi govoril o številkah,oziroma višini plače.Sigurno je majhna in zato noče nobena pri tebi delat.

jaz pa vem da imajo manjše plače od 90.000 do 100.000, ne glede da delajo tudi v soboto in nedeljo. Pa še ena o prijaznosti: v Intersparu-Europark še nisem naletela na neprijazno prodajalko.

Oh ja, Kupec, saj se bo vsaka sama odlocila, ce bi rada delala pri meni. Tako, da se tebi ni treba sekirati za njihove place.

Vsaj približno navedi višino plače.Ali je to 80.000 ali več,povej .

V Sparu v City-ju so prodajalke nesramne, nesposobne, če jih kaj vprašaš pojma nimajo kje je kaj. Pa še razporeditev artiklov je čist adijo. Kakšne stvari sploh ne najdeš, dokler cele štacune ne obletaš.

Včasih so prodajalke morale vedeti vse cene na pamet, sedaj pa samo vlečejo artikle, da odčitajo črtno kodo. Za tako težko intelektualno delo pa res ne morejo imeti visoke plače.

Kupec: sodeč po pisanju se ti ne sanja kaj dosti o zaupnih informacijah, kadrovanju in še čemu. Predvidevam, da nisi zaposlen oz. še nikoli nisi imel redne službe z odgovornostjo, ki sodi poleg? Nam lahko zaupaš svoj status?

Vem, kako težko je dobiti dobrega delavca, delavcu pa je prav tako težko dobiti dobro službo. Vse je stvar zagnanosti in žrtev, ki si jih pripravljen sprejeti. Samo sedeti na forumu in biti pameten ni nikoli rezultiralo v ničemer zares produktivnem.

Ne paše glih pod to temo, ampak najbolj na živce mi gre pri delodajalcih to, da kljub boljši izobrazbi ne marajo mladega kadra, češ da nimamo dovolj izkušenj…res jih nimamo, ampak kako je sploh možno imet po končanem faksu oz. SŠ 5 let delovnih izkušenj??? In večina delodajalcev je tok lenih, da mu je težko vzet par dni časa oz. ga uvajat in izkoristit njegov potencial (lahko je klub neizkušenosti ambiciozen, hitro učljiv, hiter, komunikativen…)…

…in raje vzame starejše kadre, ki so že vsega naveličani, tečni, nezainteresirani…ker so tako delo pač opravljali prejšnjih 5 let…

..in pol kamorkoli prideš – predvsem izpostavljam lokale, trgovine oz. tam kjer delaš s strankami – tečne, zoprne, naveličane face ki jim je še najmanjša malenkost pretežka…

..eh začaran krog.

Ja res si pameten-prepameten,noo.Kaj te briga koliko časa jaz visim na forumu,pa saj ni treba brati mojih sporočil.

Še to sem zaposlen,sicer pa to nič ne briga in ne govori mi o zaupnosti…Danes je demokracija in se ve koliko imajo plače v javni upravi,poslanci…Malo se informiraj-napačno sodiš Markoff.CCC

Žan – delodajalec a si mal nike zamešu

Pa kaj potem ,noo.

Delodajalec noče povedati za koliko tisočakov bi iskoriščal trgovko,ki bi jo zaposlil.Malo denarja-malo muzike,pravi rek.

Merkator srbski zavod za zaposlovanje,Spar bosanski hrvaški zavod za zaposlovanje in Tuš slovenski

A ste vsi skupaj normalni?

Kupec, koliko imas place? Te izkoriscajo zanjo? Se ti zdi tvoje delo tako, da te zlobni delodajalec izkorisca? Si prevec bral temelje marksizma, ali ti je morda kaksen od nasih ljubih sindikalistov pihal na duso, kako nas vsi zlorabljajo?

Se ti ne zdi logicno, da delodajalec noce povedati kaksno placo ponuja? Kaj pa ce on recimo ponuja 120.000 pa pride ena tocno taka kot jo hice, in rece, da bi delala za 90.000?

Ga ze vidim… “Joj, gospodicna, ne, veste, jaz bi vam raje 120.000 placal!”

Sicer pa – ne skrivaj se, in nam ponosno povej kdo si, kje delas, in koliok te placajo.

Saj ves, place so danes javne.

A ni to čudno, v Mercator hodijo nakupovat premožni, v Spar malo manj, v Tuš pa čefurji, čisto drugače kakršno je po tvoje zaposlovanje v omenjenih trgovinah.

Ej Miška s to tvojo izjavo si pa mim udarla. Če je kdo čefur tu je to Janković. Jaz nakupujem v Tušu pa nisem nobena čefurka, nekaj kupujem v Sparu, v Merkatorju pa le malenkosti. Kupim tam, kjer je ceneje. Pojma nimaš kaj govoriš, zavrta, nesposobna logičnega razmišljanja!

K a sem ti na rep stopla, da tko mjavkaš.

Pojma nimaš ka bluziš, daj poglej se mal no!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close