Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prodaja rabljenih oblačil preko interneta

prodaja rabljenih oblačil preko interneta

Že nekaj časa se poigravam z mislijo, da bi oblačila, ki mi več niso prav ali pa jih nikoli nisem nosila ugodno prodala na internetu, samo da se jih znebim. Tisti, ki imate s tem izkušnje, kako se tega lotite? Poslikate, naložite na internet in potem, se zmenite za prevzem v živo ali nesete na pošto? Torej za vsako majico ipd. kupite svoj paket? Stroške poštnine predvidevam, da krije tisti, ki bo paket prejel. Saj se da tako poslati ali se mora poštnina plačati z oddajo paketa na pošti? Kaj pa izkušnje z ljudmi, ki so od vas kaj kupili? Če jim oblačila niso prav, jim niso všeč, pošljejo nazaj in zahtevajo povračilo denarja? Kako vam sploh plačajo? Nakazilo na bančni račun preden oddaš paket na pošto? Hvala za vse informacije 🙂

Sama delam tako, da stvari oz.oblačila kos za kos poslikam in dam na moj album.K vsaki slikici napišem ceno in to je to.Ko pa nekdo hoče nekaj kupiti, mi mora prej poslati denar ali nakazati in šele nato pošljem.Ker je preveč goljufov, da potem nočejo plačati.Do sedaj na tak način nikoli nisem imela težav.Kdo se strinja se strinja, kdo pa ne, pa pač ne.Jaz se tega držim,…Denar pa je najboljše da se nakaže.Imava oba dokazilo,…

Hvala za odgovor. Torej ceno poštnine krije sam? Kam pa oblačila zapakirate, ko jih pošiljate? 🙂

Emmy, iz kje pa si?

Drugače Štajerska, ampak študiram v LJ. Moram pa še konkretno pregledati omaro, preden se tega lotim :))

Odvisno koliko pošljem.Če je stvari več, dam v škatlo.Če nekdo kupi dva bodija ali majčko, pa v navadno vrečko, zalepim z vseh strani.Gor pa še posebej zalepim naslov pošiljatelja in prejemnika.Do sedaj še nikoli ni bil problem.Ker vsak se brani pošiljanja s povzetjem, ker pride predrago.Če pa se pošlje z navadno pošto, pa te ne pride tak dosti.Poštnina pri paketih do 0,5kg je nekje 1,33eur, do 10kg pa nekje 3eur.Tako delajo vsi ki jih poznam in funkcionira.Obstajajo pa na fb prav skupina, kjer ženske dajejo oz.prodajajo vse kaj ne rabijo.

Emmy,jaz sem iz Lj in ko boš objavila fotke (če ne bo tu) prosim link, pom pogledala,če bo kaj zame in kupila .)

@jaz tako, hvala 🙂 se bom opogumila :))

@lj
lj, imam oblačila (mislim, da bojo predvsem prišle v poštev kakšne majčke, srajčke, tunike) velikosti M, L tudi XL (42, 44, 46), upam da ni preveliko. Bom skopirala link, ko uredim zadeve 🙂

sicer sem samo 2x do zdaj prodala neko stvar, smo se pa zmenili, da sem jaz prvo poslala pošiljko, in ko je oseba dobila mi je poslala denar v navadni kuverti. Do zdaj je bilo ok 🙂

to je pa še kar sreča, da si denar potem zares dobila 🙂 se mi zdi, da je to malo loterije, da naletiš na poštene ljudi…

Pri tem upoštevaj tudi, da je tudi v obratni smeri loterija. Nakažeš denar in paketa ne dobiš ali pa so not stare strgane in poflekane stvari. Jaz večkrat kaj kupim ampak samo od tistih, ki imajo nekje neko pozitivno referenco. Pa ne tega narobe razumeti. Verjamem, da si poštena ampak že ko razpravljate o tem, da pošljete samo, če dobite prej denar, ker je veliko goljufov. Žal jih je še veliko več v obratni smeri.

Pri tem upoštevaj tudi, da je tudi v obratni smeri loterija. Nakažeš denar in paketa ne dobiš ali pa so not stare strgane in poflekane stvari. Jaz večkrat kaj kupim ampak samo od tistih, ki imajo nekje neko pozitivno referenco. Pa ne tega narobe razumeti. Verjamem, da si poštena ampak že ko razpravljate o tem, da pošljete samo, če dobite prej denar, ker je veliko goljufov. Žal jih je še veliko več v obratni smeri.[/quote]

Tudi to je seveda res… Na katerih straneh pa kupuješ? V raznih facebook skupinah, ki obstajajo prav zato? Mi lahko kaj priporočiš, kjer imaš dobre izkušnje? Ampak da dobiš pozitivno referenco moraš seveda pridobiti tudi nekaj izkušenj prej, jaz pa tega še nisem počela 🙂

Ko kupujete, lahko prej malo ‘pogooglate’, da vidite, če je kje kaj omenjeno… Jst kupujem od enih 2 ali 3 prodajalk, mogoče izjemoma še od katere. sem se pa že opekla.
V kuverti sprejmem le do 5 EUR, ker se je že zgodilo, da ni prišlo, kupka je rekla, da je poslala…

Jaz bi tudi kupila rabljene obleke večjih številk(ni nujno da so moderne,ker rabim za mamo)56 -58.
drugače se lahko naredi tako,da se plača po povzetju,pa sigurno dobiš denar.

Jaz se trenutno selim in imam resnično cel kup vsakeršnih oblek od športnih do najbolj modernih kosov.Pasov, čevljev itd.če posplošim je, kar že manjši butik.Kar se tiče cene sem se odločila da bo vse po simbolični ceni 2eura ne glede na kos oblačila.Če koga kar koli zanima naj izrazi svoje želje in bom poslikala ,ker drugače je res tega preveč, da bi vsak kos posebej slikala.

Zdravo,kakšne številke pa imaš in od kod si? Jaz sem iz štajerske, sem šla s kilami gor, tak, da moram skoraj vse menjati, prej sem imela št.38, sedaj pa imam 40-42.Lahko kontakt na marijar308@gmail.com

živjo

po povzetju, sicer so same sitnosti, pa tako plačaš sigurnost za dobro pošiljko.
jaz imam veliko lepih torbic, vse ohranjeno, pa obutve, vse skoraj novo, ker ne ustreza moji nogi, nosim pa št. 39.
če kdo rabi škornje za zimo in bunde naj javi, pa pošljem fotke se domenimo…
cena je ugodna: torbe 5 eur, čevlji tudi simbolična cena,ravnotako bunde..

konfekcija je št. M ali 38-40

kontakt danissea@gmail.com

Živjo,
jaz sem tudi sita polne omare, predvsem pa se mi je teško znebit oblek, ker dejansko niso veliko nošene, vendar mi jih je škoda oddat. Tko da tudi jaz spremljam na kakšen način bi se lahko znebila oblek. Našla sem spletno stran Mojaomara, kjer se na veliko prodaja. jaz imam veliko tam objavljeno, veliko pa sploh nimam še poslikane, kajti to res vzame ogromno časa. če koga kaj zanima, nosim številko S, čevlje pa 37.

lp

Zdravo,

prodajam veliko lepo ohranjenih oblačil št. S/M po ugodnih cenah ter krilo večje številike št. 56/58.
Če katero kaj zanima od navedenega me kontaktirajte, pa Vam pošljem slikce.
Moj kontakt: mojecotike@gmail.com

lp

lp
tudi jaz imam zelo veliko otroških oblačil za punce vse od 68 št pa do 176?če koga zanima naj napiše kar tukaj spodaj
proda pa po zelo ugodni ceni največ 2 evra za kos

Pozdravljeni vsi ki berete tale forum
Imam na zalogi kar nekaj jeans hlač, pa še mnogo drugega, kar mi je ostalo od zapiranja prodajalne tekstila, vse novo z etiketo. Če bi koga zanimalo naj se javi, je še kar nekaj izbire, cena pa je minimalna do 5 eur

Če katero mogoče kaj zanima… čistim omaro zaradi selitve in sproti dodajam v mojalbum ženske stvari :).

http://www.mojalbum.com/malatejkica

Pozdravljeni, vidim da imate zanimivi temo okoli prodaje oblačil, tudi jaz se soočam z podobnim problemom. mene je sestrična zasula z kupom novih oblačil, nikoli nošenih, vsi imajo gor še listke, žal mi ni nič prav. Malo se brskala po netu, ker mi je povedala da naroča preko net-a-porter, če se ji ne da iti v trgovino. Odoločila sem se da jim prodam in vem kako bi se tega lotila. z zanimivost so znamke ki jih nosijo zvezdnice kot je naprimer jessica alba, sarah jessica parker, za primer prodam isto srajčko http://www.starstyle.com/jessica-alba-out-about-beverly-hills-with-her-daughters-sp87654/, če koga zanima me naj kontaktira na mail zajc.mila@gmail.com

Katere spletne strani poznate, na katerih lahko prodam rabljena oblačila?

hvala za odgovor, že v naprej.:)

http://mojbutik.si/forever15-23574
prodajam nekaj rabljenih oblačil po ugodni ceni, če nimate butika mi lahko napišete na mail: saska.stumpfl@gmail.com :)) lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close