Prodaja psa ali ne
Imam rodovniškega psa, mladiča, dogovorjena sem še za samičko iz tujine. Rodovnika obeh sem pregledala in ju lahko parim, kar sem tudi mislila, če opravita vzrejni pregled in mi potrdijo da sta zdrava.
Problem je, ker sem danes govorila z babico in mi je rekla da bo potrebovala pomoč. Živi v drugem mestu. Sem na to računala, samo ne toliko. Očitno ne bo šlo s tem, da bi imela mladičke. Razmišljam v tej smeri, da bi samičko prodala, opcijsko tudi oba.
Mislila sem da se bomo selila, s tem bi imeli prostor za vse to, ampak naslednjih 5 let sigurno ne, ker je pa druga stvar prekrižala načrte in bomo morali ostati doma.
Naj počakam s parjenjem nekaj let? Naj prodam oba skupaj in bi potem kdo drug to delal?
Samčka mi je po eni strani škoda, ker je zlat mali direndajček…
Kaj pa ce bi se poskusila dogovoriti, da samicke ne vzames? Najbrz je lazje to kot da jo dostavljas sem iz tujine in potem prodajas. Pa ko bos lahko, nabavis takrat in se takrat gres parjenje, ce je to tvoj plan.
Tvoje situacije ne poznamo, ne vemo, koliko bos doma ipd. Babici najbrz lahko uredis kaksno pomoc, sama pa najbrz lahko tja gres tudi s psickom? Mogoce bo pa babici vsec, da se bo malo igrala s psom?
Jaz bi najbrz poskusala odpovedati nakup samicke.
Forum je zaprt za komentiranje.