Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodaja/odkup stanovanja

prodaja/odkup stanovanja

Prosim za pomoč glede stanovanja. Zadeva je taka:

Obstaja večstanovanjska hiša, notri je 5 lastnikov stanovanj. Sedaj obstaja interes, da bi na tem mestu zgradili blok. 4 lastniki obsoječih stanovanj se strinjajo s ponujeno ponudbo teh gradbincev (gre za novo stanovanje v novem bloku), en stanovalec pa se ne strinja. Obstaja način s katerim se ga lahko v to prisli? Ko gre za javni interes vem, da se ga na nek način lahko, tukaj pa ne vem.
In pa če morda kdo ve kako je z davkom, če nisi lastnik stanovanja vsaj tri leta? Je to še vedno aktualno?

Hvala za pomoč.

Pravijo, da ima vse svojo ceno. Verjetno so mu ponudili premalo, da bi pristal na njihovo ponudbo. Za moje pojme pameten človek, kateri se ne uklanja zasebnemu kapitalu kar tako.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Ne bodo ga mogli prisiliti, ponuditi bodo morali pravo ceno. Gradbeni mafiji izpipati čimveč, banda pokvarjena.

Ja, se strinjam, pameten človek.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ja, je pameten pa vendar se bojim, da mu ne bo ta t.i. gradbena mafija poslala na vrata kakšnih goril.

Zakonsko si predstavljam, da ni podlage.
Morda kdo kaj več ve kako je z davkom, če si lastnik stanovanja manj kot tri leta?

tukaj piše o davku nepremičnine.

http://www.temelj-nepremicnine.si/nasveti/dobrojevedeti.html

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close