prodaja nepremičnine – 2.del
Tisti, ki kritizirate, po kakšnih cenah folk kupuje: Po kakšni ceni pa ste kupili vi? In kje? Me res zanima. Ker ko smo mi kupovali, so bili vsi ful pametni, kako je to predrago in da oni ne bi toliko dali (da ne bo pomote, vsi v podedovanih stanovanjih). Ampak poceni stanovanj za take cene, kot nekateri omenjate, da bi plačali, ni bilo.
Podobno. Šiška, 60m2…150.000€.[/quote]
Zarad takih butlov pa so nepremičnone tako drage. Upam, da ne bota več mogla odplačevat kredita in da vas fuknejo vn iz stanovanja ter ga banka proda po normalni ceni, da balon končno enkrat poči. Če bi teh 150.000 zaslužila sama in jih imela na banki dvomim da bi bla tko butasta da bi dala 150.000 za 60m2, hahahahaha, fak no, se zapufaš za cel živleje za fukjeno 60m2 veliko luknjo, hahaha[/quote]
Vidim da vas zelo moti, če ima kdo denar in si stanovanje lahko privošči:)
Naj te potolažim draga moja neinteligentna kritizerka. Ni luknja ampak popolnoma novo nadstandardno stanovanje v vili.
Nisva kupila le tega stanovanja, kupila sva tri take, z gotovino.
A kje sva denar dobila?
Na lotu sva zadela, ne boš verjela, je pa res:)
Za ostanek pa sva si kupila hiško, avto, šla malo po svetu, odprla obrt in še je ostalo.
Tako da….pojej se!
Hahahahahahaha, midva sva poštena, pošteno delava še naprej (oziroma tisti ki delajo za naju so zelo zadovoljni))), ponoči spiva. Sva imela pač veeeeliko sreč(K)o.
Se vam zdi tole predrago?
Se vam zdi tole predrago?
Absolutno predrag, glej letnik pa kraj…!!!
Za ta denar dobiš na Gorenjskem luštno majhno hiško:)
Pa še grd je, star in ploščice, bleeek,,, in eh, novo mesto…kdo sploh lahko živi tam))???:)
Forum je zaprt za komentiranje.