Prodaja na fb
Ker ne morem vec spat in ker imam do zacetka sluzbe se nekaj casa, sem se odlocil, da malo pobrskam po FB. Naletim na neko stran z malimi oglasi. Prva objava. Nekdo prodaja mobilno hisico. Spodaj komentarji “predrago” “zakaj tako drago” “a je zlata zila spodaj, da je taka cena”. Drugi oglas. Nekdo prodaja kosilnco. Spodaj komentarji “tako stara pa toliko denarja” “to pa ste zlatarji”, “za ta denar dobis novo”. Tretji oglas. Oddaja hisice v Cateskih. Najprej spodaj pet istih komentarjev od razlicnih ljudi “a so karte vstete v v ceno?” – petkrat eno in isto, ker se ljudem ocitno ne ljubi prebrat odgovora ampak morajo napisat svoj komentar, potem pa spet “drago” “predrago” “zakaj pa toliko” “za ta denar gremo mi na Havaje”. Ljudje ste res male, zarukane ovcice brez mozganov. Nimam drugih besed. Meni je normalno, da ce me oglas ne zanima, ga bom pac preskocil. Ljudem pa se zdi, da je njihovo velecenjeno mnenje izredno pomembno in ga je potrebno delit s svetom, ceprav jih oglasevana zadeva sploh ne zanima. Samo jaz jaz jaz in moje mnenje in jaz jaz jaz. Zal mi je, da zivimo v tako egoisticnem svetu. Zanima me zakaj se vam zdi potrebno pod vse te oglase pisat vasa osebna mnenja, ki nimajo nobene veze z oglasom?
Ma saj žleht zastonjkarji so povsod – perle so npr. na Bolhi; sem tam že 17 let, pa tudi na njih naletim.
Ko prodajaš res zadeve, ki bi jih sam uporabljal brez težav, res kot nove, ampak je ne potrebuješ, zato prodajaš – pa ker mu je “nedosegljivo”, je nesramen potem v sporočilih nazaj, ker ne more dobit za svojih ponujenih 30 eur, namesto 50ih upravičenih ( nova zadeva je pa npr. 130 eur). Ne, takemu ne mislim prodat za 30 eur, ker mi koneckoncev tudi pod mus ni treba….In potem žaljivo, nesramno kucka nazaj. Včasih je imela Bolha “blokiraj osebo” možnost. MIslim, da FB to možnost v teh prodajnih skupinah tam ima.
Forum je zaprt za komentiranje.